Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Květákové karbanátky s mletým masem

Smažené květákové karbanátky s mletým masem, provoněné majoránkou, zachutnají snad každému. Když k nim navíc připravíte hebkou bramborovou kaši a okurkový salát, máte o výborný sytý oběd postaráno.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 20 min

50 min (30 min příprava + 20 min tepelná úprava)

18. 12. 2023 19:08

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie6 641 kJ / 1 587 kcal
Bílkoviny148,44 g
Tuky35,43 g
Vláknina15,10 g
Cholesterol 718 mg
Sodík 473 mg
Sůl0,92 g
Sacharidy164,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: květák, maso, mouka hladká, vejce, cibule, strouhanka, česnek, majoránka, sůl, pepř mletý, olej

TopRecepty.cz

Květákové karbanátky s mletým masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/31yJp