Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí perkelt

Pokrmy z kuřecího masa jsou zpravidla zárukou velmi rychlého a i snadného pokrmu. Stejně tak je tomu i v tomto receptu na kuřecí perkelt. Kousky masa jsou ve směsi společně s cibulí a protlakem. Omáčku pak zjemňuje smetana.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 45 min

75 min (30 min příprava + 45 min tepelná úprava)

17. 2. 2024 09:42

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 498 kJ / 2 748 kcal
Bílkoviny142,39 g
Tuky217,67 g
Vláknina15,10 g
Cholesterol 475 mg
Sodík 7,16 g
Sůl17,80 g
Sacharidy49,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: stehno kuřecí, sádlo, cibule, sůl, paprika sušená sladká, protlak rajčatový, voda, pepř mletý, smetana sladká

TopRecepty.cz

Kuřecí perkelt

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9rDK4