Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marinovaná, pomalu pečená krkovice

Chuť vepřové krkovice nejlépe vynikne, když ji den předem naložíme do dobře okořeněné marinády. Druhý den maso pomalu upečeme, neztratí tak nic ze své šťavnatosti. Podáváme se zelím, nebo knedlíky.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 43 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 3 min bez doby marinování

43 min (40 min příprava + 3 min tepelná úprava, bez doby marinování)

24. 2. 2024 10:48

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 875 kJ / 2 599 kcal
Bílkoviny207,40 g
Tuky104,40 g
Vláknina26,00 g
Cholesterol 480 mg
Sodík 24,62 g
Sůl61,00 g
Sacharidy200,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: krkovice vepřová, sůl mořská, cukr, pepř černý, rozmarýn, česnek, bobkový list, pepř mletý, sůl bylinková

TopRecepty.cz

Marinovaná, pomalu pečená krkovice

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J6N39