Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí kostky na víně

Aby si hovězí maso zachovalo svoji šťavnatost a na talíři se jen krásně rozpadalo, je třeba velice pečlivé a delší přípravy. Hovězí kostky den předem marinujeme v červeném víně a druhý den je pomalu dusíme. Pokrm tak získá opravdu silnou chuť.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 225 min Doba přípravy: 45 min Doba tepelné úpravy: 180 min bez doby marinování masa

225 min (45 min příprava + 180 min tepelná úprava, bez doby marinování masa)

24. 2. 2024 09:20

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie14 180 kJ / 3 389 kcal
Bílkoviny197,87 g
Tuky178,10 g
Vláknina20,54 g
Cholesterol 886 mg
Sodík 831 mg
Sůl1,82 g
Sacharidy131,73 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: bobkový list, víno červené, kůra pomerančová, cibule, pepř černý, mrkev, mouka polohrubá, hovězí zadní, máslo, protlak rajčatový, houby, petrželka zelená, celer řapíkatý, bylinky sušené, bujón hovězí, olej olivový

TopRecepty.cz

Hovězí kostky na víně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DkQ3A