Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jarní polévka s ředkvičkou

Jarní polévka s ředkvičkou je osvěžující a lahodná polévka, která je skvělou volbou pro jarní období. Ředkvičky dodávají polévce jemnou pikantní chuť a krásnou barvu. Tato polévka je skvělá na zahřátí během chladných jarních dnů.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 30 min

65 min (35 min příprava + 30 min tepelná úprava)

23. 2. 2024 10:02

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 433 kJ / 343 kcal
Bílkoviny6,70 g
Tuky19,66 g
Vláknina5,65 g
Cholesterol 62 mg
Sodík 71 mg
Sůl0,13 g
Sacharidy32,65 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bayta (moderátorka)

23. 2. 2024 22:49

Zajímavá polévka, určitě vyzkouším :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: máslo, cibule šalotka, mouka hladká, česnek, ředkvičky, špenát čerstvý, vývar zeleninový, sůl, pepř mletý, smetana

TopRecepty.cz

Jarní polévka s ředkvičkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kRrqr