Vepřový guláš
Oblíbený klasický guláš připravíme na tmavém základu z osmažené cibule, ochutíme paprikou a dostatkem koření. Přípravě je potřeba věnovat dostatek času, aby bylo maso krásně měkké a rozpadalo se na jazyku.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 818 kJ / 1 391 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 205,99 g |
Tuky | 43,24 g |
Vláknina | 19,90 g |
Cholesterol | 650 mg |
Sodík | 531 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 39,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 5. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpXl5
Moje poznámka
Vepřový guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpXl5
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 16 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 17 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 19 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kacaba10 před 39 minutami
Krkovička na česneku
Ostluzina před 1 hodinou
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Vladik. před 2 hodinami
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
káťa před 10 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Vytvarnik před 12 hodinami
Ostravská kapustnice
Kajkajak před 13 hodinami
Brambory s brynzou a smetanou
Ana_Kreb před 14 hodinami
Velikonoční hlavička
ivka315 před 15 hodinami
Zapečené žampiony s nivou
oligarda před 16 hodinami
Suroviny:
plec vepřová,
cibule,
paprika čerstvá červená,
olej,
paprika sušená sladká,
protlak rajčatový,
vývar vepřový,
sůl,
kmín mletý,
pepř mletý,
majoránka,
česnek,
koření na guláš,
mouka hladká
Komentáře (1)