Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 985 kJ / 475 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,66 g |
| Tuky | 25,48 g |
| Vláknina | 1,80 g |
| Cholesterol | 77 mg |
| Sodík | 14 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 35,07 g |
Postup přípravy
Jako příloha mohou být americké brambory nebo přeliv tatarskou omáčkou.
Zveřejněno 31. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruh na zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oQzk
Moje poznámka
Pstruh na zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oQzk
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 11 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 12 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 12 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 14 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 17 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboračka
danal před 38 sekundami
Dalmatské čufty
Ceesay před 7 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 10 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 11 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 13 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 14 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 14 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 15 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 16 hodinami
Tématické fráze:
pstruh pečený na zelenině,
pečený pstruh na zelenině,
ryba na zelenině,
zapečený pstruh,
pstruh na zalenině,
pstruh foto,
pstruzi na zelenine,
prtruh,
pstruch na zelenine,
pstruh se zeleninou,
holandsky pstruh recept,
pstruh recepty video,
recepty na pečené pstruhy,
video recepty pstruh,
recept na pstruha video recept,
zapeceny pstruh na zelenine,
holandský pstruh,
citronový přeliv,
ryby na zelenine,
videorecepty pstruh
Suroviny:
pstruh,
šťáva citronová,
sůl,
pepř,
mouka,
máslo,
zelenina sterilovaná,
víno bílé,
petrželka
Komentáře (1)