Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cibulovo-kapustové zelí

Dušené zelí je klasická příloha, kterou podáváme například ke kachně či vepřovému masu. Místo něj můžeme použít i toto cibulovo-kapustové zelí, které oblíbenému jídlu dodá trochu jinou a zajímavou chuť.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 35 min

50 min (15 min příprava + 35 min tepelná úprava)

20. 6. 2024 15:48

Suroviny pro 1 porce

1 porce

Nutriční hodnoty

Energie5 371 kJ / 1 284 kcal
Bílkoviny12,63 g
Tuky107,57 g
Vláknina34,50 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,65 g
Sůl4,00 g
Sacharidy58,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

21. 6. 2024 07:33

:-)<3:yes::yes: Kapustu mám moc ráda a recept se mi líbí :-K

mika59 mika59

20. 6. 2024 21:45

RubyRom: Děkuji Romi :-K:-K

RubyRom RubyRom

20. 6. 2024 17:22

To musí být mňamka :-K:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: cibule, kapusta, špek, cibule, olej, mouka, kmín celý, sůl, cukr, ocet, vývar masový

TopRecepty.cz

Cibulovo-kapustové zelí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1w4yR