Bažantí prsa na sušených hříbcích
Zvěřina je oblíbená díky své výrazné chuti i vůni. Jemná a šťavnatá bažantí prsa připravíme velmi snadno a můžeme je podávat s lahodnou hříbkovou smetanovou omáčkou a bramborami či knedlíky.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 200 kJ / 1 243 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,06 g |
Tuky | 97,37 g |
Vláknina | 14,10 g |
Cholesterol | 308 mg |
Sodík | 240 mg |
Sůl | 0,55 g |
Sacharidy | 58,72 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 9. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bažantí prsa na sušených hříbcích
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPmEE
Moje poznámka
Bažantí prsa na sušených hříbcích
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPmEE
Nejnovější recepty
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno 14. 10. 2025 20:26:58
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno 14. 10. 2025 14:33:04
Jelení závitky
Přidáno 14. 10. 2025 13:01:02
Pikantní pečená rajčata
Přidáno 14. 10. 2025 12:33:53
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Znojemská omáčka
Komtesina před 5 hodinami
Koláč ze zakysané smetany s tvarohem a povidly
Lucka 12 před 6 hodinami
Srnčí guláš na červeném víně
Sahula před 6 hodinami
Hovězí roštěná na houbách s grilovanými bramborami
Sahula před 7 hodinami
Vepřová játra na zeleném pepři
Sahula před 7 hodinami
Rybičková pomazánka
Kajkajak před 7 hodinami
Zelná pečeně
radekfiala před 7 hodinami
Pečené zelníky se slaninou
radekfiala před 7 hodinami
Kuřecí roláda s játry
Sahula před 8 hodinami
Žampiony plněné vepřovým mozečkem
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 8 hodinami
Suroviny:
bažant,
nať celerová,
sůl,
pepř mletý,
olej,
máslo,
hříbky sušené,
cibule,
kmín celý,
máslo,
mouka hladká,
mléko,
smetana
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.