Karlovarské knedlíky se zajícem na smetaně
Křehké a šťavnaté zaječí maso má výrazné aroma a skvěle chutná s klasickou smetanovou omáčkou z kořenové zeleniny. Jako přílohu podáváme klasické karlovarské knedlíky, které jsou díky sněhu velmi jemné.
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Karlovarské knedlíky se zajícem na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrY5x
Moje poznámka
Karlovarské knedlíky se zajícem na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrY5x
Nejnovější recepty
Polévka z pečené mrkve
Přidáno před 1 hodinou
Salsiccia v rajčatové omáčce s krátkými penne
Přidáno před 1 hodinou
Penne se zeleninou a slaninou
Přidáno před 1 hodinou
Vepřové plátky na hříbkách s koprem
Přidáno před 1 hodinou
Obalované patizonové podkovičky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 1 hodinou
Jednohubky se zrajícím sýrem s modrou plísní
Přidáno před 1 hodinou
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá ořechová bábovka
Cedrych před 54 minutami
Hovězí hospodský guláš
vlnovy@seznam.cz před 2 hodinami
Špagety à la carbonara
AnKo312 před 2 hodinami
Kokosové kostky
elcarmont2 před 2 hodinami
Kuře kung-pao
jarmila58 před 3 hodinami
Vynikající mrkvové řezy
kraka před 3 hodinami
Pórková polévka s česnekem
TondaJ před 3 hodinami
Dýňová polévka s mrkví
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 3 hodinami
Nepřekonatelné lečo s houbami podle Ing. Baiera
AlenkaK před 3 hodinami
Nejlepší nadýchané muffiny
mana080 před 5 hodinami
Suroviny:
maso zaječí,
slanina,
pepř mletý,
sůl,
olej,
zelenina kořenová,
pepř celý,
bobkový list,
jalovec,
tymián,
koření nové koření,
cibule,
mouka hladká,
ocet,
citron,
smetana zakysaná,
cukr,
mouka,
máslo,
houska,
vejce,
mléko,
sůl,
ořech muškátový,
petrželka,
škrob bramborový
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.