Bramboráčky z červené řepy
Křupavé smažené placičky jsou skvělý způsob, jak podávat zeleninu i těm, kdo ji příliš v lásce nemají. Placky z červené řepy chutnají skvěle samostatně, posypané oříšky či sýrem, nebo je můžeme servírovat jako přílohu.
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramboráčky z červené řepy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BB8QY
Moje poznámka
Bramboráčky z červené řepy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BB8QY
Nejnovější recepty
Kuřecí yakitori
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí tandoori špízy s koriandrovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Grilovaná kachní prsa
Přidáno před 13 hodinami
Barbecue kuře
Přidáno před 13 hodinami
Oklahoma smashburger
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špaldový koláč s pudinkem a jablky
Zabiczka před 17 minutami
Smetanová polévka s kysaným červeným zelím
MirekFM před 32 minutami
Jogurtový ovocný koláč
maminka Machulka před 33 minutami
Buchta "Orgasmus"
veronika_straka před 1 hodinou
Makový koláč s třešněmi
Moanka před 5 hodinami
Vepřové plátky s těstovinami
Moanka před 5 hodinami
Hrníčková bublanina
Pechova.veronika84 před 5 hodinami
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 12 hodinami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 16 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 18 hodinami
Suroviny:
řepa červená,
česnek,
mouka hladká,
sůl,
koření kari,
vejce,
pepř mletý,
olej olivový
Komentáře (1)
K receptu nejsou žádné komentáře.