Vepřový řízek na hruškách
Hrušky nepatří jen do moučníků. Vepřový plátek v kombinaci s jemnou omáčkou z bílého vína a smetany s restovanými hruškami vás svou lahodnou chutí jistě překvapí. Zajímavou chuť jídlo získá i díky troše kari koření.
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový řízek na hruškách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYvm5
Moje poznámka
Vepřový řízek na hruškách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYvm5
Nejnovější recepty
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 27 minutami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno před 13 hodinami
Polévka s ratatouille
Přidáno před 13 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 13 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 13 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
Medvidek před 32 minutami
Italská rajčatová polévka
Bohunka37 před 46 minutami
Babiččina rychlá kulajda
olivka před 2 hodinami
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 14 hodinami
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 14 hodinami
Kyselá polévka ze zelených fazolek
Kajkajak před 15 hodinami
Domácí kečup
zuzik8 před 16 hodinami
Plněné papriky
Cernousek před 16 hodinami
Topinka ala Mamka
Nikolina03 před 16 hodinami
Lečo - polotovar
Dagmardasa před 16 hodinami
Suroviny:
kýta vepřová,
sůl,
pepř mletý,
olej,
hruška,
koření kari,
víno bílé,
vývar masový,
smetana,
jíška světlá instantní,
šťáva citronová,
cukr
Komentáře (1)
K receptu nejsou žádné komentáře.