Zelňačka s čočkou
Netradiční úpravu zelňačky najdete v tomto receptu. Klasickou kombinaci zelí, klobásy a hub doplní povařená čočka, která poslouží také k jejímu zhuštění. Polévka je tak hutná, sytá a plná dobrých surovin.
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 12. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelňačka s čočkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkokr
Moje poznámka
Zelňačka s čočkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkokr
Nejnovější recepty
Cuketovo-brokolicová polévka
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí kousky s domácí omáčkou à la Uncle Ben’s
Přidáno před 10 hodinami
Pečené kuře na paprice
Přidáno před 12 hodinami
Zeleninový salát s pekingským zelím
Přidáno před 20 hodinami
Kančí guláš se zelím
Přidáno před 20 hodinami
Zelí s vepřovým masem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Bohunka37 před 1 hodinou
Lečo bez zavařování
David Salamánek před 1 hodinou
Luxusní a rychlý makovník
Aky_89 před 2 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Miroslav73 před 5 hodinami
Polévka z vývaru
Kajkajak před 6 hodinami
Květáková polévka
ilonkakulisek před 6 hodinami
Banánové lívance
MichaelaZamostna před 7 hodinami
Panzanella s pečenými rajčaty
preclik.jana před 7 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
Petulice před 7 hodinami
Vydatná hrachovka
Fitulka před 7 hodinami
Suroviny:
zelí kysané,
čočka,
houby sušené,
bobkový list,
pepř celý,
kmín celý,
sůl,
sádlo,
cibule,
mouka hladká,
paprika sušená sladká,
smetana zakysaná,
klobása uzená
Komentáře (2)