Gazdovská sekaná
Gazdovská sekaná se skvěle hodí na víkend, dá se totiž servírovat nejen čerstvě upečená, s bramborovu kaší, ale i jako studená večeře s chlebem, hořčicí a kyselou okurkou. Díky uzenému masu má zajímavou chuť.
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Gazdovská sekaná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0RALG
Moje poznámka
Gazdovská sekaná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0RALG
Nejnovější recepty
Steaky z hovězí svíčkové podle Mirka Kaliny
Přidáno před 2 hodinami
Kuře s divokým kořením
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové plátky na žampionech, cuketě, pórku a rajčatech.
Přidáno před 16 hodinami
Bábovka z pomazánkového másla s ořechy
Přidáno před 18 hodinami
Hrachová kaše bez mouky
Přidáno před 20 hodinami
Čočka se zeleninou
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kávový likér
daninako před 3 minutami
Sádlo z trouby bez míchání
Demona před 10 minutami
Květák z horkovzdušné fritézy
Radka61 před 16 minutami
Hrstková polévka
lunav1 před 54 minutami
Vepřová bratislavská plec
[email protected] před 2 hodinami
Tři druhy knedlíků podle Honzy Punčocháře
arabam před 3 hodinami
Hrníčková bábovka
NikoSarah7 před 10 hodinami
Zapečená polévka z červené řepy
Kajkajak před 10 hodinami
Rošťáci z vepřového masa
NikoSarah7 před 11 hodinami
Suroviny:
plec vepřová,
plec hovězí,
maso uzené,
cibule,
česnek,
sýr eidam,
vejce,
houska,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
majoránka
Komentáře (3)