Quiche s houbami
Slaný koláč quiche pochází z francouzské kuchyně. Skládá se z křehkého těsta a různých druhů slané náplně. Připravte tento chutný koláč s náplní skládající se ze špenátu a čerstvých hub.
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Quiche s houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6E92
Moje poznámka
					
				
Quiche s houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6E92
Nejnovější recepty
	
			
	
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 5 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 25 minutami
	
			
	
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 26 minutami
	
			
	
Třená buchta
Martina Veveruska před 30 minutami
	
			
	
	
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 1 hodinou
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 4 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 6 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 6 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 7 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 7 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 8 hodinami
						Suroviny:
						
							těsto listové, 
						
						
							špenát baby, 
						
						
							houby čerstvé, 
						
						
							cibule, 
						
						
							šunka, 
						
						
							smetana, 
						
						
							vejce, 
						
						
							chléb toustový, 
						
						
							mléko, 
						
						
							parmazán, 
						
						
							olej, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř mletý, 
						
						
							kmín celý, 
						
						
							olej
						
					
	
			
	
Komentáře (1)