Čočková ciabatta
Červená čočka je skvělá díky krátké přípravě a neutrální chuti, kterou lze dobře kombinovat. Připravit z ní můžeme třeba lahodný salát, který podáváme na křupavé opečené ciabattě.
Postup přípravy
Krok 1: Čočku uvaříme a necháme ji vychladnout.
Krok 2: Česnek a cibuli oloupeme a nakrájíme, okurky a papriky nakrájíme na menší kousky.
Krok 3: Pak čočku smícháme s ostatními ingrediencemi.
Krok 4: Ciabattu rozkrojíme a opečeme na másle.
Krok 5: Poklademe ji čočkovým salátem a ozdobíme nakrájenou cibulkou, petrželkou a nastrouhaným sýrem.
Zveřejněno 23. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čočková ciabatta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ7Dn
Moje poznámka
Čočková ciabatta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ7Dn
Nejnovější recepty
Uzené maso s fazolkami a brynzovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Balkánský lilek
Přidáno před 11 hodinami
Plněné cuketové květy se špagetami carbonara
Přidáno před 11 hodinami
Falešná dršťková polévka z růžovek
Přidáno před 12 hodinami
Polévka s cuketovými květy
Přidáno před 12 hodinami
Tvarohový dezert
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
bettyter před 6 hodinami
Comtessa de noir - luxusní bábovka
Pavlusa1 před 8 hodinami
Mrkvové sušenky
Zuzana.V. před 10 hodinami
Domácí bramborové gnocchi
Tynaja před 12 hodinami
Báječný jablečný koláč
Noumik před 13 hodinami
Čočka na kyselo (bez mouky)
MartinaDvorakova před 13 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
vladfi před 13 hodinami
Kaše z ovesných vloček
Klarinet před 13 hodinami
Makovník se švestkami a drobenkou
dexulka před 13 hodinami
Rychlá kakaová buchta
Olivia1991 před 13 hodinami
Suroviny:
čočka červená,
česnek,
cibule,
paprika sterilovaná,
okurky sterilované,
majonéza,
pepř mletý,
sůl,
ciabatta,
máslo,
cibulka jarní,
petrželka,
sýr ementál
Komentáře (1)
K receptu nejsou žádné komentáře.