Čočková ciabatta
Červená čočka je skvělá díky krátké přípravě a neutrální chuti, kterou lze dobře kombinovat. Připravit z ní můžeme třeba lahodný salát, který podáváme na křupavé opečené ciabattě.
Postup přípravy
Krok 1: Čočku uvaříme a necháme ji vychladnout.
Krok 2: Česnek a cibuli oloupeme a nakrájíme, okurky a papriky nakrájíme na menší kousky.
Krok 3: Pak čočku smícháme s ostatními ingrediencemi.
Krok 4: Ciabattu rozkrojíme a opečeme na másle.
Krok 5: Poklademe ji čočkovým salátem a ozdobíme nakrájenou cibulkou, petrželkou a nastrouhaným sýrem.
Zveřejněno 23. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čočková ciabatta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ7Dn
Moje poznámka
Čočková ciabatta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ7Dn
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 11 hodinami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno 25. 12. 2025 18:13:53
Sladké snídaňové briošky
Přidáno 25. 12. 2025 17:48:09
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno 25. 12. 2025 17:18:18
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno 25. 12. 2025 15:36:31
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka ze zbylé čočky
Vaha 1972 před 18 minutami
Bramborová pomazánka
Kamuna před 55 minutami
Sýrová kolečka
zonoro před 2 hodinami
Panenkové medailonky se žampionovou omáčkou
knihomolka před 4 hodinami
Maminčina svíčková - snadná i pro začátečníky
Iloonka před 6 hodinami
Tvarohová štola
Petra.J. před 6 hodinami
Vánočka s mandlemi a rozinkami po sto prvé
Pavlinaa před 6 hodinami
Těsto na bramborové knedlíky
lenka64892 před 6 hodinami
Hrníčková bábovka
Barun před 7 hodinami
Babiččiny "startovací" žemličky (jinak housky)
ferda30 před 7 hodinami
Suroviny:
čočka červená,
česnek,
cibule,
paprika sterilovaná,
okurky sterilované,
majonéza,
pepř mletý,
sůl,
ciabatta,
máslo,
cibulka jarní,
petrželka,
sýr ementál
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.