Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čočková ciabatta

Červená čočka je skvělá díky krátké přípravě a neutrální chuti, kterou lze dobře kombinovat. Připravit z ní můžeme třeba lahodný salát, který podáváme na křupavé opečené ciabattě.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

poslirecept poslirecept

Středně náročný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min bez doby chladnutí

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava, bez doby chladnutí)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Čočku uvaříme a necháme ji vychladnout.   Krok 2: Česnek a cibuli oloupeme a nakrájíme, okurky a papriky nakrájíme na menší kousky. Krok 3: Pak čočku smícháme s ostatními ingrediencemi. Krok 4: Ciabattu rozkrojíme a opečeme na másle. Krok 5: Poklademe ji čočkovým salátem a ozdobíme nakrájenou cibulkou, petrželkou a nastrouhaným sýrem.

TIP: Co dobrého připravit z červené čočky

Zveřejněno 23. 2. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Čočková ciabatta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mZ7Dn

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Čočková ciabatta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mZ7Dn

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
čočka červená, česnek, cibule, paprika sterilovaná, okurky sterilované, majonéza, pepř mletý, sůl, ciabatta, máslo, cibulka jarní, petrželka, sýr ementál

Přidat fotografie receptu