Vepřové karé po maďarsku
Vepřové karé neboli vepřová pečeně bez kosti je ideální volbou pro přípravu pokrmu, který je lehce pikantní díky použité čabajské klobáse a barevné papriky se postarají o hezkou barevnou kompozici.
Postup přípravy
Krok 1: Kotlety nakrájíme na slabé plátky, osolíme, opepříme a opečeme na sádle.
Krok 2: Po plátcích masa dáme osmahnout na proužky nakrájenou žlutou cibuli a slaninu, přidáme sladkou papriku a krátce orestujeme.
Krok 3: Ihned přidáme opečené kotlety, podlijeme a dusíme téměř do měkka.
Krok 4: Přisypeme na proužky nakrájené papriky a ještě dále dusíme doměkka.
Krok 5: Na konec přidáme kolečka klobásy a proužky červené cibule. Omáčku lehce, podle potřeby, zahustíme polohrubou moukou a dobře provaříme.
Zveřejněno 26. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové karé po maďarsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERKAW
Moje poznámka
Vepřové karé po maďarsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERKAW
Nejnovější recepty
Převalovaná meruňková buchta podle Ivety Fabešové
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a květáková kaše (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Brambůrky z mikrovlnky
Přidáno před 15 hodinami
Letní plněné cukety
Přidáno před 18 hodinami
Švestková zavařenina s čokoládou Margot
Přidáno před 22 hodinami
Filety z pražmy královské se salátem z červené čočky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený sýrový květák
wimra před 1 hodinou
Rajčatový salát II.
radbastim před 2 hodinami
Vepřové nudličky v divoké omáčce
Jan Nemec před 9 hodinami
Marinovaná krkovice s brambory na šlehačce
Ketynna před 10 hodinami
Zapékané bramborové pikantule
Lucie1001 před 11 hodinami
Cukeťák
Hejhulka007 před 12 hodinami
Mrkvový koláč se švestkami
dalif před 13 hodinami
Kančí kýta se šípkovou omáčkou
Aleister před 13 hodinami
Suroviny:
pečeně vepřová,
slanina,
cibule červená,
cibule,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá zelená,
paprika čerstvá žlutá,
klobása pikantní,
sádlo,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
mouka polohrubá
Komentáře (1)