Treska s pomerančem a jáhlami
Ochutnejte toto skvělé jídlo pro zahřátí s netradiční kombinací tresky, pomerančů a jáhel. Jáhly vás dobře zasytí, pomeranče dodají jídlu svěžest a zajímavou chuť, která vhodně doplňuje jemné tresčí maso.
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Treska s pomerančem a jáhlami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68zGQ
Moje poznámka
Treska s pomerančem a jáhlami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68zGQ
Nejnovější recepty
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 2 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 4 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 6 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 9 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 10 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 25 minutami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 1 hodinou
Svačinové sendviče
Kajkajak před 1 hodinou
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 2 hodinami
Jarní salát
Kajkajak před 3 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 3 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 4 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 4 hodinami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 4 hodinami
Tiramisu od Itala
Chasti před 4 hodinami
Suroviny:
treska,
sůl,
citron,
jáhly,
olej olivový,
cibule,
máslo,
cukr třtinový,
pomeranče,
brandy,
petrželka
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.