Jablečná focaccia
Ze slunné Itálie pochází krásně nadýchaná focaccia, kterou většina z nás zná spíše na slaný způsob. Tuto dobrotu z kynutého těsta můžete připravit i na sladko, s jablečnou náplní, která příjemně voní po skořici.
Postup přípravy
15 minut před koncem kynutí rozehřejeme troubu na 200 °C. Krok 7: Po nakynutí těsto pomačkáme prsty, aby se vytvořily důlky. Nalijeme na něj zbytek směsi, vložíme do trouby a pečeme 15-20 minut, do zezlátnutí okrajů.
Zveřejněno 27. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečná focaccia
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J67W9
Moje poznámka
Jablečná focaccia
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J67W9
Nejnovější recepty
Grilované kuřecí à la šavarma
Přidáno před 16 minutami
Poháry s jogurtem a chia semínky
Přidáno před 1 hodinou
Omeleta ze zbylých knedlíků
Přidáno před 2 hodinami
Krkonošské fazole
Přidáno před 2 hodinami
Pikantní topinky s hlívou
Přidáno před 2 hodinami
Tortilla plněná špenátem
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pomerančová bábovka (hrníčková)
Rabik před 22 minutami
Nadýchaná banánová buchta
Almato před 37 minutami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Veraap před 14 hodinami
Guláš z multifunkčního hrnce
Nora. před 17 hodinami
Babiččina koprová omáčka
Sefiragold před 17 hodinami
Knedlík houskový jednoduchý a rychlý
Sefiragold před 18 hodinami
Mřížkový koláč - osvědčený
hana.jenikovska před 18 hodinami
Drůběží v peřině
Dadka0 před 20 hodinami
Roláda z BeBe sušenek
natalietiserova6 před 21 hodinami
Pikantní fazolková polévka s bramborem a koprem
limosek před 23 hodinami
Suroviny:
voda,
mouka hladká,
cukr,
sůl,
droždí sušené,
máslo,
máslo,
cukr třtinový,
skořice mletá,
jablko
Komentáře (1)