Jablečná focaccia
Ze slunné Itálie pochází krásně nadýchaná focaccia, kterou většina z nás zná spíše na slaný způsob. Tuto dobrotu z kynutého těsta můžete připravit i na sladko, s jablečnou náplní, která příjemně voní po skořici.
Postup přípravy
15 minut před koncem kynutí rozehřejeme troubu na 200 °C. Krok 7: Po nakynutí těsto pomačkáme prsty, aby se vytvořily důlky. Nalijeme na něj zbytek směsi, vložíme do trouby a pečeme 15-20 minut, do zezlátnutí okrajů.
Zveřejněno 27. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečná focaccia
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J67W9
Moje poznámka
Jablečná focaccia
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J67W9
Nejnovější recepty
Křehký koláč s mákem
Přidáno před 2 hodinami
Brokolicovo-mrkvová pomazánka
Přidáno před 2 hodinami
Paštičky s lososovou pomazánkou
Přidáno před 2 hodinami
Tataráček z matjesů
Přidáno před 3 hodinami
Tousty z trouby se šunkovou smaženicí
Přidáno před 3 hodinami
Naše cibulová polévka
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché punčové řezy
AdyCha před 22 minutami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
krrkk před 54 minutami
Jednoduchý banánový chlebíček
nelinka62 před 2 hodinami
Drožďová polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Pórková polévka
MichalRaby před 3 hodinami
Likér z aronie
jana.kulkova před 4 hodinami
Dýňový koláč s mandlovou drobenkou
zdraveskamcou před 6 hodinami
Cuketové řezy s malinami
zdraveskamcou před 6 hodinami
Vafle bez cukru
zdraveskamcou před 9 hodinami
Honzovy buchty jako peříčko
Evculina84 před 15 hodinami
Suroviny:
voda,
mouka hladká,
cukr,
sůl,
droždí sušené,
máslo,
máslo,
cukr třtinový,
skořice mletá,
jablko
Komentáře (1)