Vepřová líčka a pyré z vanilkového květáku
Vepřová líčka patří mezi oblíbenou surovinu. Doměkka podušená ve vývaru a portském víně je budeme tentokrát podávat s velmi netradiční přílohou. Tou bude květákové pyré s chutí a vůní vanilky. Na talíři pak vše doplníme redukcí z portského vína.
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová líčka a pyré z vanilkového květáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o26nk
Moje poznámka
Vepřová líčka a pyré z vanilkového květáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o26nk
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno před 11 hodinami
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno 3. 8. 2025 16:17:56
Placičky z podmáslí
Přidáno 3. 8. 2025 13:46:57
Karpatské lečo
Přidáno 3. 8. 2025 13:00:03
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno 3. 8. 2025 10:37:11
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno 3. 8. 2025 09:04:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestková povidla
MAMA9903 před 4 hodinami
Masová bulharka
Kajkajak před 5 hodinami
Bramboračka
ZdeKy před 6 hodinami
Segedínský guláš
Tomasfaix před 6 hodinami
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Elivet před 7 hodinami
Ledvinky po uhersku
Janca32 před 7 hodinami
Rychlý švestkový koláč
BlancaL před 8 hodinami
Žampionový guláš s cuketou
hifiklub před 9 hodinami
Čočková polévka s párkem
Janet.P před 9 hodinami
Suroviny:
líčka vepřová,
olej olivový,
česnek,
cibule,
víno portské,
vývar hovězí,
máslo,
květák,
smetana ke šlehání,
máslo,
lusk vanilkový,
víno portské,
cukr,
sůl,
pepř bílý mletý
Komentáře (1)