Odpalované věnečky
Odpalované věnečky jsou lahodné a nadýchané dezerty, které se rozpustí na jazyku. Těsto, které se nejprve vaří, a poté peče, vytváří krásně křupavou a vzdušnou strukturu. Naplněné sladkým krémem nebo šlehačkou, jsou ideálním pohoštěním.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Odpalované věnečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v29k8
Moje poznámka
Odpalované věnečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v29k8
Nejnovější recepty
Staročeský kuba
Přidáno před 1 hodinou
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 2 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 7 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno před 23 hodinami
Medové kuličky
Přidáno 17. 12. 2025 12:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Těsto na pizzu
Filomenka před 5 minutami
Šunkofleky
veronika_straka před 33 minutami
Skořicové rohlíčky
Noumik před 1 hodinou
Vepřové kostky po bratislavsku
BinaSa před 1 hodinou
Bílkový chlebíček
Jajav před 3 hodinami
Zelná polévka strýce Jiřího
Vaha 1972 před 4 hodinami
Zapečená krkovička se žampiony a zakysanou smetanou
Ivet88 před 4 hodinami
Jemné kokosové cukroví
Verunkavh před 5 hodinami
Klášterské řezy
Anickamanicka před 5 hodinami
Vánoční štola z tvarohového těsta
Hanina_ před 7 hodinami
Suroviny:
máslo,
voda,
mouka polohrubá,
vejce,
sůl,
mléko,
cukr,
pudink vanilkový,
máslo,
žloutek,
cukr moučkový,
rum,
máslo
Komentáře (1)