Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 600 kJ / 3 250 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,93 g |
| Tuky | 183,19 g |
| Vláknina | 37,75 g |
| Cholesterol | 166 mg |
| Sodík | 3,74 g |
| Sůl | 9,71 g |
| Sacharidy | 322,54 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Halušky s listovým špenátem a slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l5Jg
Moje poznámka
Halušky s listovým špenátem a slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l5Jg
Nejnovější recepty
Matjesový tatarák na topinky
Přidáno před 1 hodinou
Kančí řízky v hořčici
Přidáno před 6 hodinami
Dýňové krekry z kvásku
Přidáno před 8 hodinami
Strouhané řezy
Přidáno před 8 hodinami
Plněné dýňové buchty
Přidáno před 8 hodinami
Černé fazole s rýží a paprikou
Přidáno před 9 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květákové karbanátky
Kajkajak před 1 minutou
Kuřecí játra v skoro bramborákovém těstíčku
Sahula před 9 minutami
Tukové rohlíky
brabjan4547 před 21 minutami
Brokolicová polévka
KetyHu před 59 minutami
Hrnková buchta s tvarohem
drugdova92 před 2 hodinami
Babiččin vaječný koňak
zonoro před 2 hodinami
Zeleninová polévka s tortellini
Kajkajak před 2 hodinami
Zapékané těstoviny s tvarohem
Tynaja před 3 hodinami
Výborné jednoduché muffiny
Janina33 před 3 hodinami
Pomazánka Palivec
ricci před 3 hodinami
Tématické fráze:
spenatove halusky,
špenátové halušky recept,
špenátové halušky recept nová,
mrazeny listovy spenat,
špenát se slaninou,
listový špenát recept,
priprava listoveho spenatu,
bramborové halušky se špenátem,
listový špenát mražený,
noky se špenátem a slaninou,
úprava listového špenátu,
mražené halušky,
mrazeny listový špenát recept,
recept na špenátové halušky,
haluškovník,
jak zpracovat špenát,
halušky recepty,
špenát s haluškama,
recept na listový špenát,
recepty s listovým špenátem
Suroviny:
brambory,
mouka polohrubá,
sůl,
máslo,
špenát listový,
slanina anglická,
česnek,
bujón
Komentáře (15)
Abych řekla pravdu, trochu jsem se bála reakcí typu: "že svými inovacemi kazím slovenské národní jídlo" a "proč v den české státnosti raději nevařím něco echt českého" ...