Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Liptovská brynzová pomazánka

Brynzové halušky zná snad každý. Tento slovenský ovčí sýr lahodné chuti můžete využít také do pomazánky, která se hodí nejen ke svačině, ale také na chlebíčky. Pomazánka se skvěle hodí také k pivu.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Handour Handour

Snadný

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Máslo vyndáme včas z lednice, aby změklo. Krok 2: Do mísy dáme brynzu, tvaroh, jogurt a změklé máslo. Osolíme, opepříme a vyšleháme do jemné pěny. Krok 3: Pomazánku nijak nekořeníme, protože bryndza má svoji specifickou chuť. Krok 4: Mažeme na chleba nebo pečivo a zdobíme zeleninou.

Zveřejněno 13. 5. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Liptovská brynzová pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/73O8B

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Liptovská brynzová pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/73O8B

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
brynza, tvaroh plnotučný, jogurt bílý, máslo, sůl, pepř mletý, rajče, okurka čerstvá, vejce, cibulka jarní, pečivo

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu