Marinovaný losos s rajčaty a avokádem
Osvěžující občerstvení v podobě marinovaného lososa s avokádem připravíte za chvilku a stane se báječným doplňkem vašeho slavnostního stolu. Stačí jen přidat dokřupava opečený toustík a krásný předkrm je hotov.
Postup přípravy
Krok 1: Lososa, avokádo, rajče a cibuli nakrájíme na malé kostičky.
Krok 2: Vymačkáme citron a limetky. Směs s lososem osolíme a zalijeme šťávou. Miska musí být skleněná, ne kovová.
Krok 3: Směs hodinu marinujeme. Poté přidáme chilli omáčku a dochutíme.
Krok 4: Porce podáváme s opečeným toustem a malou kupičkou tatarské omáčky zdobené koprem.
Zveřejněno 24. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaný losos s rajčaty a avokádem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zp97Z
Moje poznámka
Marinovaný losos s rajčaty a avokádem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zp97Z
Nejnovější recepty
Pudinkové řezy s ovocem
Přidáno před 3 hodinami
Pečený losos s mandlemi
Přidáno před 4 hodinami
Těstovinový salát s pečeným lilkem
Přidáno před 6 hodinami
Palačinky s horkým ovocem
Přidáno před 8 hodinami
Krůtí na paprice
Přidáno před 10 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, houbami a parmazánem
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný piškotový korpus
workous před 34 minutami
Celozrnné dalamánky
Jedlik před 1 hodinou
Kanellbular - skořicové šneky
RenataSoukupova před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
palikx před 2 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
astosch před 2 hodinami
Pórkový krém
Kajkajak před 3 hodinami
Zapečené těstoviny se salámem, sýrem a vajíčkem
finetoxic před 4 hodinami
Krůtí prsa plněná, obalená a smažená
cora666 před 5 hodinami
Karlovarské knedlíky I
sabatova.daniela@tiscali.cz před 5 hodinami
Karibské kuřátko podle Jacka Sparrowa
Jan Nemec před 6 hodinami
Suroviny:
losos,
avokádo,
cibule červená,
omáčka chilli sladká,
rajče,
limetka,
citron,
sůl,
tatarská omáčka,
kopr
Komentáře (2)