Pikantní pstruh s majonézou
Grilovaní pstruzi jsou ideální volbou pro letní posezení. Jemné maso s křupavou kůrkou skvěle doplní pikantní majonéza, která jídlu dodá zajímavou chuť. Pstruhy můžeme podávat s grilovanými brambory.
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 7. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní pstruh s majonézou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Krmqx
Moje poznámka
Pikantní pstruh s majonézou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Krmqx
Nejnovější recepty
Hrníčkový perník podle Kamily Nývltové
Přidáno před 8 minutami
Rychlá snídaňová pohanková kašička s ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Dýňový chlebíček
Přidáno před 2 hodinami
Polévka s kurkumou
Přidáno před 9 hodinami
Bulgur s houbami a sušenými rajčaty
Přidáno před 10 hodinami
Tvarohový nákyp s jablky
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní kuřecí paličky
wimra před 2 hodinami
Sumec keříčkovec na kmínu
Kajkajak před 7 hodinami
Dršťková polévka
Sahula před 8 hodinami
Dršťková polévka z jižní Moravy
Sahula před 9 hodinami
Kuřecí kousky v zakysané smetaně s česnekem
MarketaAn před 9 hodinami
Škvarkový koláč (placky)
Merylas před 11 hodinami
Indický Naan chléb
Vinka před 11 hodinami
Krupicová kaše
Roobass před 14 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 14 hodinami
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 14 hodinami
Suroviny:
pstruh,
olej olivový,
máslo,
česnek,
koření chilli,
sůl,
tymián,
majonéza,
česnek,
šťáva citronová,
hořčice dijonská,
pepř mletý
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.