Rajčatovo-fazolová polévka
Asa foetida, neboli čertovo lejno, je velmi aromatické koření získávané z mízy rostliny z čeledi miříkovitých. Často se přidává do luštěninových pokrmů pro své příznivé účinky na trávení. V této rajčatovo-fazolové polévce jej ale můžete nahradit cibulí.
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 8. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rajčatovo-fazolová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G6znQ
Moje poznámka
Rajčatovo-fazolová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G6znQ
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno před 12 hodinami
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno 3. 8. 2025 16:17:56
Placičky z podmáslí
Přidáno 3. 8. 2025 13:46:57
Karpatské lečo
Přidáno 3. 8. 2025 13:00:03
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno 3. 8. 2025 10:37:11
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno 3. 8. 2025 09:04:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestková povidla
MAMA9903 před 5 hodinami
Masová bulharka
Kajkajak před 6 hodinami
Bramboračka
ZdeKy před 7 hodinami
Segedínský guláš
Tomasfaix před 7 hodinami
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Elivet před 8 hodinami
Ledvinky po uhersku
Janca32 před 8 hodinami
Rychlý švestkový koláč
BlancaL před 9 hodinami
Žampionový guláš s cuketou
hifiklub před 10 hodinami
Čočková polévka s párkem
Janet.P před 10 hodinami
Suroviny:
rajče sterilované,
fazole červené sterilované,
koření kari,
skořice mletá,
kardamom,
sůl,
kurkuma,
cukr,
olej slunečnicový,
máslo
Komentáře (1)