Rajčatovo-fazolová polévka
Asa foetida, neboli čertovo lejno, je velmi aromatické koření získávané z mízy rostliny z čeledi miříkovitých. Často se přidává do luštěninových pokrmů pro své příznivé účinky na trávení. V této rajčatovo-fazolové polévce jej ale můžete nahradit cibulí.
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 8. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rajčatovo-fazolová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G6znQ
Moje poznámka
Rajčatovo-fazolová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G6znQ
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 1 hodinou
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 4 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 4 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 6 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 7 hodinami
Rychlá polévka s mrkví, hráškem a strouháním
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Liduščin vaječný koňak
Evculina84 před 6 minutami
Kuře na paprice se smetanou
_martakrizk8_ před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
michaelatomastikova999 před 1 hodinou
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Ketynna před 1 hodinou
Jednoduché nepečené Tiramisu kuličky/Tiramisu Truffles
Fredy83 před 1 hodinou
Salát z červené řepy s nivou a ořechy
Dobeska před 2 hodinami
Expresní svíčková na smetaně
mafinka888 před 3 hodinami
Bramboráčky
Anickamanicka před 4 hodinami
Domácí langoše
Jurkano před 4 hodinami
Perníčky
horakova654 před 4 hodinami
Suroviny:
rajče sterilované,
fazole červené sterilované,
koření kari,
skořice mletá,
kardamom,
sůl,
kurkuma,
cukr,
olej slunečnicový,
máslo
Komentáře (1)