Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čínské nudle s mletým masem

Na směs nudlí s masem a zeleninou si rádi zajdeme do bistra, avšak i doma si můžeme připravit stejné chutnou verzi. K uvařeným nudlím vmícháme směs mletého masa, zelí, mrkve a také kousků houby jidášovo ucho.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Veruncicka

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min bez doby namáčení houby

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava, bez doby namáčení houby)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Den předem namočíme jidášovo ucho do vody. Druhý den jej uvaříme. Krok 2: Čínské nudle uvaříme podle návodu na obalu. Krok 3: Na hluboké rozpálené pánvi osmažíme mleté vepřové maso. K masu postupně přidáme na nudličky nakrájené bílé zelí, na proužky nakrájenou houbu jidášovo ucho a na hrubém struhadle nastrouhané mrkve. Krok 4: Dále přidáme sójovou omáčku, pepř, sůl, promícháme, dle potřeby podlijeme vodou a dusíme, ale zelenina by měla zůstat mírně křupavá. Krok 5: Do zeleninovo masové směsi vmícháme předem uvařené nudle, přidáme kousek másla, promícháme a podáváme.

TIP: Čínská kuchyně

Zveřejněno 23. 8. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Čínské nudle s mletým masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9rGLD

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Čínské nudle s mletým masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9rGLD

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
maso vepřové mleté, zelí bílé hlávkové, mrkev, jidášovo ucho, sůl, pepř čtyř barev, omáčka sojová tmavá, nudle čínské, máslo

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu