Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čínské nudle s mletým masem

Na směs nudlí s masem a zeleninou si rádi zajdeme do bistra, avšak i doma si můžeme připravit stejné chutnou verzi. K uvařeným nudlím vmícháme směs mletého masa, zelí, mrkve a také kousků houby jidášovo ucho.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Veruncicka

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min bez doby namáčení houby

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava, bez doby namáčení houby)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Den předem namočíme jidášovo ucho do vody. Druhý den jej uvaříme. Krok 2: Čínské nudle uvaříme podle návodu na obalu. Krok 3: Na hluboké rozpálené pánvi osmažíme mleté vepřové maso. K masu postupně přidáme na nudličky nakrájené bílé zelí, na proužky nakrájenou houbu jidášovo ucho a na hrubém struhadle nastrouhané mrkve. Krok 4: Dále přidáme sójovou omáčku, pepř, sůl, promícháme, dle potřeby podlijeme vodou a dusíme, ale zelenina by měla zůstat mírně křupavá. Krok 5: Do zeleninovo masové směsi vmícháme předem uvařené nudle, přidáme kousek másla, promícháme a podáváme.

TIP: Čínská kuchyně

Zveřejněno 23. 8. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Čínské nudle s mletým masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9rGLD

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Čínské nudle s mletým masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9rGLD

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
maso vepřové mleté, zelí bílé hlávkové, mrkev, jidášovo ucho, sůl, pepř čtyř barev, omáčka sojová tmavá, nudle čínské, máslo

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu