Gnocchi s čerstvými houbami a smetanou
Gnocchi v jemné krémové omáčce s voňavými houbami a parmazánem nadchnou všechny příznivce italské kuchyně a houbaření. Pokud sáhnete po hotových gnocchi, máte uvařeno bez složitostí a s chutí, která působí jako z rukou šéfkuchaře.
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 10. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Gnocchi s čerstvými houbami a smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpQMy
Moje poznámka
Gnocchi s čerstvými houbami a smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpQMy
Nejnovější recepty
Smaženice z lišek
Přidáno před 3 hodinami
Pečený citrusový čaj se zázvorem
Přidáno před 7 hodinami
Řezy dvou barev s meruňkovým krémem
Přidáno před 7 hodinami
Gnocchi s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 8 hodinami
Brambory pečené v troubě
Přidáno před 16 hodinami
Treska na másle, pečená v troubě
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynuté sýrové šneky
Michaela71 před 4 minutami
Makový závin
Veronika.Hrozna před 53 minutami
Kuřecí kousky na kari a smetaně
Penelope01 před 1 hodinou
Meruňkový koláč s drobenkou
Danulka52 před 1 hodinou
Hraběnčiny řezy se švestkami
Danulka52 před 1 hodinou
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Klar98 před 3 hodinami
Dýňová polévka
Pleslova před 3 hodinami
Tagliatelle z Bondy beach
Hrachovka2022 před 4 hodinami
Kefírový langoš
PetrZappa před 4 hodinami
Kokosové muffiny bez cukru
Petranavratilova.pn@gmail.com před 5 hodinami
Suroviny:
gnocchi,
houby čerstvé,
smetana na vaření,
vývar masový,
parmazán,
tymián,
kmín drcený,
sůl,
sádlo,
petrželka zelená
Komentáře (1)