Gnocchi s čerstvými houbami a smetanou
Gnocchi v jemné krémové omáčce s voňavými houbami a parmazánem nadchnou všechny příznivce italské kuchyně a houbaření. Pokud sáhnete po hotových gnocchi, máte uvařeno bez složitostí a s chutí, která působí jako z rukou šéfkuchaře.
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 10. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Gnocchi s čerstvými houbami a smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpQMy
Moje poznámka
Gnocchi s čerstvými houbami a smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpQMy
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Linecké s marmeládou
Přidáno před 18 hodinami
Banánové cheesecake brownies
Přidáno před 18 hodinami
Vláčný banánový chlebíček
Přidáno před 19 hodinami
Medové perníčky
Přidáno před 19 hodinami
Mrkváč s tvarohem
Přidáno před 19 hodinami
Hruškovo-perníkový koláč s tvarohem
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Česneková polévka s pohankou
Hypnos před 57 minutami
Nakládaný česnek v oleji
AjkaS před 8 hodinami
Cikánský řízek
anavob před 10 hodinami
Vepřové kostky po Znojemsku
Slavista62 před 11 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
veronika_straka před 11 hodinami
Ukrajinské (rychlé) kysané zelí
Mayovka před 11 hodinami
Chleba s vejcem
magdalenka před 11 hodinami
Vaječný řízek
magdalenka před 12 hodinami
Vepřová plec dušená na divoko
Slavista62 před 12 hodinami
Vepřové kousky ve smetanovo-hořčičné omáčce
Slavista62 před 12 hodinami
Suroviny:
gnocchi,
houby čerstvé,
smetana na vaření,
vývar masový,
parmazán,
tymián,
kmín drcený,
sůl,
sádlo,
petrželka zelená
Komentáře (1)