Poctivá zelňačka podle Zdeňka Pohlreicha
Poctivá zelňačka je polévkou nejen na chladné dny. Porce plná masa, brambor a zelí zasytí a zahřeje. Připravit si ji tentokrát můžete podle receptu známého šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha. Kopeček zakysané smetany ji na závěr dobře doplní.
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 11. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Poctivá zelňačka podle Zdeňka Pohlreicha
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpYAy
Moje poznámka
Poctivá zelňačka podle Zdeňka Pohlreicha
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpYAy
Nejnovější recepty
Bramborové knedlíky plněné uzeným s kysaným zelím podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 1 hodinou
Poctivá zelňačka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 1 hodinou
Italský kaštanový koláč
Přidáno před 2 hodinami
Batátový krém se špetkou kari
Přidáno před 3 hodinami
Mrkvová polévka
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí quesadilla
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodné koláčky
v.heinrichova před 44 minutami
Řecký plněný lilek papoutsaki
MarAvel před 45 minutami
Zapečené těstoviny se salámem, sýrem a vajíčkem
Merylas před 46 minutami
Svatomartinské rohlíčky s náplní z ořechů
Strdada před 1 hodinou
Drůbeží játra na cibulce s rýží
Susanna před 1 hodinou
Jednoduchá roláda pro začátečníky
Lada Kašparová před 2 hodinami
Jablečný páj - koláč
Jan Nemec před 2 hodinami
Bílkový chlebíček I.
Panova před 3 hodinami
Kachna bez práce
Zaneta34 před 3 hodinami
Hamburgerové bulky
Zelnak před 4 hodinami
Suroviny:
brambory,
zelí bílé kysané,
žebra,
žebra uzená,
cibule,
sádlo,
kmín celý,
mouka hladká,
paprika sušená sladká,
bobkový list,
koření nové koření,
sůl,
pepř mletý,
smetana zakysaná
Komentáře (1)