Guláš mistra uzenáře
Není nad poctivý hovězí guláš, který krásně voní, má hezkou barvu a skvěle chutná. Hovězí maso dušené na cibulovém základě s přidanou paprikou a kvalitní klobásou posunuje tuto hranici o kousek výš. Vyzkoušejte a přesvědčte se.
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 11. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš mistra uzenáře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJM9Y
Moje poznámka
Guláš mistra uzenáře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJM9Y
Nejnovější recepty
Saltimbocca podle Mirka Kaliny
Přidáno před 13 minutami
Guláš mistra uzenáře
Přidáno před 11 hodinami
Jablečný štrúdl z pivního těsta
Přidáno před 11 hodinami
Dýňový koláč à la pizza pro diabetiky
Přidáno před 14 hodinami
Dýňové placičky se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Vepřový ptáček v rozletu
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fitness vajíčková pomazánka
iveta77 před 31 minutami
Hlávkové zelí, mleté kuličky a brambory v jednom pekáčku
Sahula před 1 hodinou
Zapečené šťavnaté kuřecí maso
Sahula před 1 hodinou
Karamelový větrník na plech
dejvi01 před 11 hodinami
Bílý chléb
Petulice před 12 hodinami
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
Amona před 14 hodinami
Biskupský chlebíček II
DVJU7 před 14 hodinami
Citronové tartaletky
Routeu před 14 hodinami
Suroviny:
krk hovězí,
klobása,
slanina,
paprika,
cibule,
protlak rajčatový,
paprika sušená uzená,
kmín drcený,
sůl,
pepř mletý,
olej,
voda,
cukr krystal,
mouka hladká,
majoránka,
česnek
Komentáře (1)