Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 547 kJ / 848 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,67 g |
Tuky | 52,82 g |
Vláknina | 4,06 g |
Cholesterol | 946 mg |
Sodík | 2,20 g |
Sůl | 5,23 g |
Sacharidy | 19,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lahůdkově zapečený květák s bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oVAA
Moje poznámka
Lahůdkově zapečený květák s bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oVAA
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 5 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 9 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 13 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 3 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 3 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 7 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 7 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 9 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 9 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 10 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 10 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 10 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 12 hodinami
Tématické fráze:
zapečený květák,
zapekaný květak,
babicovy dobroty květák,
květák recepty,
recepty na zapékaný květák,
recepty z květáku,
kvetak,
zapeceny kvetak recept,
zapečená květák,
zapečený květák se šunkou a nivou,
květák recepty zapečený,
květák zapečený,
babicovy dobroty zapečený květák,
babicovy dobroty -zapekany kvetak,
recept na zapečený květák,
recept zapečený květák,
zapečený květák s nivou,
květák a camembert,
recepty zapečený květák,
zapečený květák recepty
Suroviny:
květák,
šunka,
smetana kysaná,
sýr nastrouhaný,
žampióny,
česnek,
cibule,
vývar z květáku,
petrželka,
nať celerová,
česnek mědvědí,
pórek,
vejce,
máslo,
sůl
Komentáře (10)