Králík na hořčici s anglickou slaninou

petulen Kuchařka:

Jiné maso 8 názorů

Přidat další fotografii
515
Recept si zatím oblíbilo 15 kuchařů

Suroviny

králík (hřbet a přední stehna)
plnotučná hořčice
1 cibule
15 dkg anglické slaniny
5 stroužků česneku
olej
sůl
Recept si zatím oblíbilo 15 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Králíka nasolíme a naskládáme do pekáče, potřeme hodně hořčicí, nakrájenou cibulí a česnekem, nakonec kostičkami anglické, polijeme asi 1 dcl oleje.

  2. Necháme dva dny v chladu, ale můžeme péct i hned bez uležení. Výborné jsou k tomu bramborové knedlíky a špenát.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 15 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Králík na hořčici s anglickou slaninou

  • Hela21 Hela21

    Moc dobre muzu doporucit i tem kteri kralika moc nemusi neni to poznat.Ja to udelala z bramborem a taky to je dobre:-):yes::-D (posilam bodik).;-)

    Odpovědět

  • lenka-k lenka-k

    Výbornė,v jednoduchosti je síla,jen malá poznámka,stačí podlít vodou,žádný olej.

    Odpovědět

  • lenka-k lenka-k

    Výbornė,v jednoduchosti je síla,jen malá poznámka,stačí podlít vodou,žádný olej.

    Odpovědět

  • Danna Danna

    Králíka dělám stejně, jenom nedávám ten olej - nám stačí ten, co pustí slanina. Jako přílohu dělám bramborový salát :yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • dzungila dzungila

    Králíka máme moc rádi a ještě když seženeme domácího, to je potom něco!:-p Recept si ukládám, jsou v něm jenom samé jedlé suroviny. Tobě bod!:yes:

    Odpovědět

  • Bibinka Bibinka

    Petulen, tak to vidíš, všechno jsem dnes vařila, jen místo králíka jsem pekla kuřecí stehna;-)a králíka máme tak rádi a ne a ne ho sehnat doprčic:-O:-DMáš ode mne bodíka:yes:

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    No jo, králíček, to já můžu a dokonce i na hořčici, protože mám tu svou, zeleninovou.:-)Peťko, plusík!!;-):yes::yes:

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    A dalčí králíčí masíčko dneska :-p:-p, dělám to hodně podobně, hořčici dávám se zeleným pepřem, je pikantnější, ale :yes::yes:

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo