Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Králík na feferonkách

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

24. 9. 2008 16:26

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie768 kJ / 184 kcal
Bílkoviny6,17 g
Tuky1,44 g
Vláknina18,20 g
Cholesterol 3 mg
Sodík 25 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy33,61 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Petr Slušný

30. 5. 2014 09:32

Nežijeme sice na vesnici, ale máme možnost pravidelně získávat čerstvé králíčí maso. Těch způsobů úpravy je nespočet.:-p Všechny jsou skvělé ( pochopitelně když se to umí ) Na feforonkách jsme to taky vyzkoušeli, :yes:

jollka jollka

17. 7. 2009 15:49

Děkuji za pěkný komentář jsem ráda že chutnalo já se ke králíku nedostanu tak díky i za fotečky:-p;-):-)):yes:

Jaruna18 Jaruna18

17. 7. 2009 12:38

Jani Remková,až seženeš králíka,tak to určitě udělej.Nemá to chybu.Dělala jsem z půlky,hlavně pro manžela,a byla veliká pochvala.Vůbec se to nepřipalovalo,samozřejmě jsem to párkrát podlila.Feferonky jsem dala tři,bylo to dost ostré,ale super.
Jolko,dávám bodík,fotky a velkou pochvalu.:yes::yes::-*:-))

jollka jollka

24. 9. 2008 18:19

jasně já na to zapoměla:yes::-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 9. 2008 17:41

Nemělo by se to malinko přece jen podlít?A nebude se to máslo přepalovat?Přeci jen,králík není hotový hned,jako třeba kuře.Ale s těma feferonkama to může být dobré,až mi někdo podaruje králíka,určitě to prubnu,ale ty zdechlinky z Hypernovy,škoda hovořit,tak snad nám rodina z Jižní Moravěnky pošle!:-p;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: zavařování feferonek feferonky zavařování jak zavařit králíka zavařený králík sazenice feferonek zavařování králíka recept na zavaření feferonek lak na králíka feferonky fialové zavařovani feferonu semena feferonek zavařování masa z králíka zavařování feferony top recept na zavařování feferonek kuře na feferonkách jak zpracovat kralíka zavařování feferonky zavařování králík králík s feferonkou zavařované feferonky

Suroviny: králík, česnek, cibule, koření nové koření, pepř celý, bobkový list, máslo, feferonka, sůl

TopRecepty.cz

Králík na feferonkách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n5JY