Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 945 kJ / 1 421 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,22 g |
Tuky | 128,30 g |
Vláknina | 20,78 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,43 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 27,54 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík na hlívě ústřičné
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/89P3
Moje poznámka
Králík na hlívě ústřičné
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/89P3
Nejnovější recepty
Kosmatice se sýrem vhodné pro diabetiky
Přidáno před 6 hodinami
Arabský hummus
Přidáno před 7 hodinami
Cuketová placka vhodná pro diabetiky
Přidáno před 8 hodinami
Pórkový krém
Přidáno před 13 hodinami
Penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone
Přidáno před 13 hodinami
Poháry s jogurtem a chia semínky
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čevabčiči se sýrem
E. J. K. před 2 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
Jedlik před 4 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
Nikolw před 5 hodinami
Zapečené brambory s uzeným masem a smetanou
Jasminka4 před 7 hodinami
Vaječný salát se sýrem
panilek před 7 hodinami
Kynutý pletenec s tvarohem a švestkami
habis před 7 hodinami
Francouzské brambory
Lucek před 7 hodinami
Gnocchi zapečené se smetanou, pórkem a anglickou slaninou
Lucek před 7 hodinami
Jahodové nic se špaldovým korpusem
iveta.kroul před 7 hodinami
Pórková polévka s česnekem a kroupami
Dagemar před 8 hodinami
Tématické fráze:
hlíva ústřičná recepty,
kralik s hlivou ustricnou,
králík recepty,
hlíva ústřičná do mrazáku,
kralik s hlivou,
kralík na hlívu ústřičnou,
kraliknahlive,
hlíva ústřičnå mrazåk,
hlíva do mrazáku,
králík na hlíávě,
hlívy ústřičné do mrazáku,
jak hlivu ustricnou na mrazak,
recept na králíka,
kralik na smetane s hlívou ústřičnou,
králík top recepty,
kralík na hlívách,
recept z hlivy ustrcne,
hlíva ústřičná zakysaná smetana,
recepty z králíka,
co uvařit z hlívy ústřičné
Suroviny:
stehno králičí,
hlíva ústřičná,
slanina anglická vcelku,
cibule červená,
smetana zakysaná,
máslo,
koření na králičí maso,
vývar,
víno bílé,
petrželka zelená,
pepř,
sůl
Komentáře (12)
Já jsem se učila vařit na králičím mase (u rodičů bývalého manžela jsme toho měli plný mrazák a na nic jiného jsme neměli) a byla to docela dobrá škola...králičí je tvárné, variabilní a tak dobré, jak mu to kuchař dopřeje a umožní...
Recept vypadá moc dobře