Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chléb paní Bednářové

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy podle pekárny a programu

podle pekárny a programu

18. 12. 2009 13:26

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie13 061 kJ / 3 122 kcal
Bílkoviny92,56 g
Tuky39,20 g
Vláknina30,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,43 g
Sůl16,01 g
Sacharidy584,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj-recepty.cz paní Danuše Bednářová

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Dana Mantelova

15. 3. 2014 13:27

A kdyz misto seminek date vlasske orechy, hned budete muset peci novy chleb, jelikoz po nem ani drobecek nezbude;-):-):-):-)

srettka

28. 6. 2012 17:12

Ja.Lenttilka:joooooj:-O ty jedna tajnustkarko:-! ani neprozradis, ze jsi pridala fotenku:-// a takovej ho mas krasnej, vystavni pecinek;-):yes::yes::yes:

srettka

28. 6. 2012 17:09

Ja.Lenttilka:tak to je super;-):yes: ja mam tenhle a takovej ten nehnetenej nejradsi. a kdyz je v troube delanej, tak je super, ta kurcicka, ta barvicka:-p

Ja.Lenttilka

28. 6. 2012 16:55

srettka:se obávám,že bych s tím spíš mohla šplhat po zdech,mělo to takovou přísavkovou konzistenci :-D Ale už sem se polepšila a dneska se povedlo ;-)

srettka

28. 6. 2012 14:51

Ja.Lenttilka:tak s tím podraž kozačky:-)), je to pórované těsto, nemuselo by to klouzat a když se sklouzneš někde po dlažbě a vyvoláš tření, vyprodukuješ k tomu i vůni chlebovou:-))

Ja.Lenttilka

28. 6. 2012 14:22

tak se povedlo :-D

Ja.Lenttilka

26. 6. 2012 21:33

srettka:děkuji:-K už sem to ozkoušela podle sebe dřív,než sem přečetla tvou radu a :no::no::no::no::no::-((:-((:-//:-// pekla sem na 230 asi 45 min a vylezla z toho slušná podrážka :-8 zítra zkusím znovu a lépe :-8 :-)

srettka

26. 6. 2012 18:23

Ja.Lenttilka:v troube jej pecu nejdriv na 180'C a po cca 20min to snizim na 160'C a dopecu. kdyz si nejsem jista dopecenosti, kouknu na spodek, zda je hnedy a pripadne klepnu prostredek spodku, zni pekne dute;-)

Ja.Lenttilka

26. 6. 2012 14:01

krásný chlebík :-) v pekárně se mi krásně povedl,nasločil tak,že málem nadzvedl dvířka :-)):yes: Na kolik bych ho měla péc,kdybych ho chtěla šoupnout do trouby? :-?

srettka

25. 3. 2011 20:26

Tak konečně jsem stačila chleba vyfotit dřív, než byl pryč:-8:-))

Mirka

13. 1. 2011 19:58

:yes:Chlebík jsem dnes pekla, je výborný. Jen jsem místo fenyklu dala rozmarín (fenykl jsem neměla:-D ), přidala česnek a cibulku a je mňam mňam, už skoro žádný není :-))Těsto má perfektní konzistenci, přesně jak má být :-K Super :yes:

shineon

12. 1. 2010 09:57

Bibi, ten tvůj chlebík mi připadá, jakoby ti zušatěl, nedala jsi moc droždí nebo vody? Ouška jsou sice úhledně složená pod chlebíkem, ale někde se asi stala chybka:-O

Merylas Merylas (moderátorka)

3. 1. 2010 23:46

Tome, máš ho moc hezký:yes: Když jsem si před několika léty pekárnu koupila, tak jsem taky využívala recepty paní Bednářové. Byly :yes:

thomassinno thomassinno

3. 1. 2010 18:11

Tak jsem chlebík dneska pekl, jen s malou změnou:
Vynechal jsem fenykl, Karo a místo vody použil Mikyšku, už se mi v tomto chlebíku osvědčila :-)
Do těsta jsem po prvním vymíchání přidal 30 dkg najemnou nakrájeného dietního salámu, a výsledek je na mých vložených fotečkách :-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 12. 2009 14:30

Bibi, super!! Moc se ti povedl! Někdy i nespavost je fajn, pokud ovšem člověk nemá starosti.;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: caro buchta domaci pekarna danuše bednářová nestle caro priprava domaci pekarna bednarova pepa peče chleba dobrý chleba caro příprava domaci chleb srettka mňam program recepty pecinek.cz chleba caro vychytaný chlebík chlebík z domácí pekárny dobrý chlebík perfektní recept na kmínový chleba recept na chleba od p,bednářové pekarna profi mala profi pekarna mala domácí chleba podle danuše recept domácí chleba od danuše

Suroviny: voda, mouka hladká, sůl, mouka žitná hladká, olej, ocet, cukr, kmín celý, fenykl, caro, droždí sušené,

TopRecepty.cz

Chléb paní Bednářové

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/P791