Suroviny
Porce: moc
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 581 kJ / 617 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,83 g |
| Tuky | 22,87 g |
| Vláknina | 50,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 71 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 79,54 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sofrito
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wVlM
Moje poznámka
Sofrito
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wVlM
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 16 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 16 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 16 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 16 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 17 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 18 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 18 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 19 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 19 hodinami
Tématické fráze:
tvořič ledu,
recept na gulášou polévku,
celerové pesto,
recke sofrito,
sorfito,
sofritto,
vepřové sorfito,
italské sofrito,
kreolská kuchyně recepty,
jidlo do mrazaku,
soffrito,
pasta sofrito,
kuřecí sofrito,
kubánská kuchyně,
kubánské jídlo,
recepty na kubansky jidlo,
kubánské jídla,
tvořič ledu do mrazáku,
jak udělat pastu z jalapeňos,
co je sufrito
Suroviny:
olej olivový,
cibule,
paprika,
paprička jalapeňos,
česnek,
koriandr,
protlak rajčatový,
sůl,
pepř,
šťáva limetková
Komentáře (8)
Jak jsem sledoval Portugalské a Kreolské vaření, tam začínají osmahnutím cibule, celerové nati a karotky, teda Trinity. Vše najednou, jako my jen tu cibuli. Jinde se přidává už do témeř hotového, takže, kdo zkusí pesto a přidá komentář?
damy davam vam do velkej pozornosti...vydrzi to v chladnicke aj...no ja to tam mam urcite uz mesiac a nic tomu nie je....a pouzivam to fatk ako ochutene zdrave zahustovadlo, vsade kde dusim maso s nejakou zeleninkou, do gulasou a tak podobne.....fakt o nema chybu.
v tej poznamke co si pisal o pouzivani v taliansku...no a nie je to vlastne pesto
A i popis, co s tím je
Jupíí už jsem papričky našla, takže tady:http://papricka-jalapeo.navajo.cz/