Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hajzlíci

Obalili jste hromadu řízků a zůstalo vám vajíčko i strouhanka? Nemusíte nic vyhazovat, zkuste to zužitkovat s naším receptem. Stačí přidat šunku nebo třeba i sýr a bylinky. Osmažíte a výborné jednoduché placičky máte hotové.

Hodnocení receptu je 5,0 (61×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

3. 1. 2010 14:37

Suroviny pro 1

1

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Vždycky zmizí mezi prvními, tak je poslední dobou dělám pravidelně.

Dřív jsem vejce, které zbylo, dala psovi, ale pak mě napadlo přidat tam napůl suchý párek, že mu přilepším. Když jsem ochutnala, psi to už nedostali a mělo to úspěch.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maris maris

3. 1. 2010 18:13

Když byl syn malý, tak jsem mu dělala hajzlíky, ale bez uzeniny - my jsme říkali smaženky:-), pokaždé, když jsme měli řízky, protože maso odmítal.

hafikov hafikov

3. 1. 2010 17:13

Skvělý nápad:yes:

Eliza Eliza

3. 1. 2010 17:11

To je krásný nápad...:yes: Moje máma vždy spotřebuje zbytek mouky a vajíčka na nudlové těsto a nudle si pak suší do zásoby, ale tohle je mnohem zajímavější (a určitě chutnější) využití...
Smažené řízky jsme měli zrovna včera... zbytky trojobalu skončily v záchodě... Ale zdá se, že tam putovaly naposledy...;-) Ď. :-K

pipre pipre

3. 1. 2010 16:59

Tak "hajzlíky" :-D dělám také pokaždé, když mi zbude směs na obalování, jen mne fakt nenapadlo tam dát např. salám nebo něco jiného, jen mírně osolím :-)Ale i tak je to první snězené, když jsou nedočkaví, ještě dřív, než je jídlo na talíři :-):yes:+5

jana73

3. 1. 2010 16:54

Dělám něco podobného a děcka na to vždy už čekají. Je to opravdu moc dobré a posílám bod:yes:

magdalenka magdalenka

3. 1. 2010 16:44

Rendulka, ja som sa normálne bála kliknúť na recept!:-)
Deťom som zvykla robiť takéto nejaké "řízky" - vajce + trochu mlieka + strúhanka, lyžicou na olej placky a osmažiť. Horčicou natretý chlieb + cibuľa + uhorka. A bola rýchla a sýta večera.
tebe +

Hella Hella (moderátorka)

3. 1. 2010 15:31

Super nápad za 3. bodík :yes:

yanull yanull

3. 1. 2010 14:53

Rendi, pamatuješ dřívější heslo: "Ani zrno nazmar? " Tak tady ani salámek :-) ale to je dobře, je vidět, že jsi šikovná hospodyňka a někdy jde s prominutím za ten výraz, udělat, jak se říká, z prdu kulička a ještě si na tom každý pochutná :-D Posílám ti bodíka :yes::-K a navíc, originální název receptu ;-);-)

Bibinka Bibinka

3. 1. 2010 14:43

Rendulko, jak je vidět lze v kuchyni zpracovat možné i nemožné. Dobrý nápad a posílám ti 1.bodíka:yes:

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: recepty - top 10 recepty.cz slovensky kmín salámová krasavice jak se řekne slovensky kmín top recepty rychlá večeře co je rasce jak se rekne slovensky řízek toust s strouhanym syrem a gothajem v toustovaci jak se slovensky řekne kmín co kdyz zbyly smazene rizky jak se řekne slovensky hořčice hajzlici v těstíčku galerie prdu slovensky rasca opekánky recept co se zbytkem trojobalu opekanky co se zbytkem troj obalu parky v trojobalu

Suroviny: vejce, strouhanka, salám

TopRecepty.cz

Hajzlíci

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZY9J