Postup přípravy
Krok 1: Jednoduchý jak facka :-) Staženou kůži, sádlo a odřezky nakrájíme na kousky, rozprostřeme na plech, osolíme a vložíme do trouby.
Krok 2: Horkovzdušku nastavuju na 200°C.
Krok 3: Pečeme podle potřeby, jak kdo má rád škvarky křupavé. Vyškvařené sádlo během pečení 1x sleju, ke konci teplotu v troubě zmírnit.
Krok 4: Škvarečky se stanou křupavými až po mírném vychladnutí.
Zveřejněno 20. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí škvarečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vl1g
Moje poznámka
Krůtí škvarečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vl1g
Nejnovější recepty
Nepečené tartaletky s ostružinovou marmeládou
Přidáno před 12 hodinami
Karamelové řezy s pudinkem a krémem z tvarohu
Přidáno před 12 hodinami
Plněné cuketové květy
Přidáno před 12 hodinami
Pizza košíčky
Přidáno před 18 hodinami
Švestková povidla s kořením
Přidáno 22. 8. 2025 21:02:48
Krémové rizoto s houbami a slaninou
Přidáno 22. 8. 2025 20:45:32
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child
Lahvacek před 50 minutami
Tvarohový koláč s ostružinami
LidaMD před 3 hodinami
Ořechové kostky s karamelovým krémem
Danna před 7 hodinami
Salám v sýrovém těstíčku
Mummy46 před 8 hodinami
Tvarohové řezy - hrnečkové
Vytvarnik před 10 hodinami
Jablečné koláče
Merylas před 11 hodinami
Aljašská treska s koprovou omáčkou
ZboSy před 11 hodinami
Vaječný salát s řapíkatým celerem
ZboSy před 11 hodinami
Rychlovka z krabích tyčinek
Klar98 před 11 hodinami
Pomazánka z hokkaido dýně, s pažitkou a křenem
ZboSy před 11 hodinami
Tématické fráze:
krůtí sádlo,
krůtí kůže,
krůtí škvarky,
sádlo z krůty,
kůže z krůty,
škvarky z krůtí kůže,
škvarky z krůty,
krůtí sádlo recepty,
kruti kuze recept,
co s krůtí kůží,
krůtí odřezky,
krupava kachna,
co s kůží z krůty,
vodochodský recepty,
kachna vodochodský,
kůže z krůty recept,
kruti sadlo a kuze,
krůtí kůže recepty,
co s krůtím sádlem,
čínská křupavá kachna
Suroviny:
sůl
Komentáře (8)