Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krůtí škvarečky

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 1. 2010 10:12

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

MilanD

6. 6. 2018 12:24

Škvarky z krůtí kůže jsou vynikající. Sádlo z kůží běžně používám na smažení i při vysokých teplotách. Nemá žádnou pavůni ani pachuť. Vynikající je i rizoto. Kdyby byly krůtí kůže alespoň kilo za kilo a Cajthamlová dostala od drůbežářských závodů sponzoring za jejich propagaci, pak by to rázem nebyl sajrajt pro socky, ale zdravý, byť vysoce kalorický, doplněk jídelníčku. Dobrou chuť a zdravý rozum bez bulvárního bio a eko všem.

Martin Lisztwan

6. 11. 2015 21:53

Dnes jsem zabíjel krůty a říkám si co s tím sádlem.Zkusil jsem udělat ty škvarečky,ale ne v troubě,ale v hrnci a do toho 5 celých stroužků česneku,s tím,že jsem slíval sádlo a je to fakt síla,je 9 hodin večer a asi to s manželkou sníme už teď.Taková je to dobrota!! :D:yes::-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 1. 2010 17:01

Mám dojem, že nedávno v nějakém pořadu (Loskuták?) nevím jistě Milan Vodochodský spotřebovával taky všechno z kachny, nebo co to bylo, každý odřezek na něco spotřeboval. Ty škvarečky dělal taky. Měla jsem pak hlad, jak blázen!:-)):-D

Hell. Hell.

20. 1. 2010 16:23

Hm, škvarečky z krůtí kůže napadly manžu před pár lety, protože jinak ta kůže byla dobrá leda na polévku a pak pro kocouří miláčky. Takto máme dvakrát do roka sice stále energeticky vydatný hříšek :-D, ale když z nich hned po upečení důkladně sleju všechno vyškvařené sádlo, tak zůstává víceméně dobře vysmažená kůže. Ke klasickým vepřovým škvarkům se to obsahem tuku přirovnat opravdu nedá. Navíc je dělám malinkaté a hodně křupavé. Na fotce jsou na dezertním talířku. ;-)

janatka janatka

20. 1. 2010 14:11

:-pSkvělý a je to takový hříšek,máme moc rádi škvarečky to jo ,můžeme.:-pNikdy jsem z krůty neděla ani jsem nevěděla,že to z toho jde ,už jsem zase chytřejší.

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 1. 2010 13:58

:-p:yes:

BILKOVAI BILKOVAI

20. 1. 2010 13:42

za 2:yes::yes::yes:Sice nemůžu takové dobroty, ale dala bych si;-(

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: krůtí sádlo krůtí kůže krůtí škvarky sádlo z krůty kůže z krůty škvarky z krůtí kůže škvarky z krůty krůtí sádlo recepty kruti kuze recept co s krůtí kůží krůtí odřezky krupava kachna co s kůží z krůty vodochodský recepty kachna vodochodský kůže z krůty recept kruti sadlo a kuze krůtí kůže recepty co s krůtím sádlem čínská křupavá kachna

Suroviny: sůl

TopRecepty.cz

Krůtí škvarečky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vl1g