Večírková polévka
Recept ještě nebyl hodnocenPo veselém večírku občas následuje perné ráno. Pomoci může dobrá polévka, u které oceníme rychlou přípravu. Připravíme ji z vývaru, řapíkatého celeru a sušených hub.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Po veselém večírku občas následuje perné ráno. Pomoci může dobrá polévka, u které oceníme rychlou přípravu. Připravíme ji z vývaru, řapíkatého celeru a sušených hub.…
Květák lehce povaříme v osolené vodě. Vyjmeme a necháme zchladnout.Sójový granulát připravený podle návodu lehce vymačkáme a necháme vychladnout.Maso, cibuli, rajčátka a…
Kuře na provensálský způsob je pokrm plný zeleniny a zasytí tak po náročném dni. Připravované v jednom hrnci, provoněné tymiánem a česnekem, je do hodiny připravené ke…
Řapíkaté rizoto z kuřecí polévky je dokonalým spojením dvou oblíbených jídel do jednoho chutného pokrmu. Využití kuřecího masa z polévky jako základu dodává rizotu…
Toto vydatné jídlo z dušeného vepřového masa a zeleniny se skvěle hodí do chladných dnů. Abychom dosáhli té správné chuti, je třeba zvolit vhodnou pikantní klobásku,…
Pečené mini kuřátko na provensálský způsob vás ihned dostane na francouzský venkov. Jednoduchost, která se skrývá v pečené zelenině a lahodném, šťavnatém masu vás…
Obědových inspirací není nikdy dost. Dušené kuřecí maso se žampiony, příjemně vonící po bylinkách, zvládnete připravit zcela bez tuku a tak je tento pokrm zcela vhodný…
K létu patří lehká zeleninová jídla. Pokud chcete jídlu zvýšit jeho energetickou hodnotu, přidáte k zelenině ještě uvařená vejce či kousek masa. Bohatě ale zasytí jen…
Boloňské ragú můžete připravit i bez přemíry tuku. Pokud necháte všem surovinám prolnout chutě při dlouhém dušení, docílíte autentickou a skvělou chuť a zároveň budete…
Polévka okořeněná směsí na tradiční francouzský zeleninový pokrm vás překvapí svou lahodnou chutí. Na přípravu stačí jen pár ingrediencí a během chvilky se z vaší…
Kuřecí roláda je sváteční jídlo, které krásně vypadá a skvěle chutná. Čas strávený s vykostěním kuřete se v tomto případě rozhodně vyplatí. K roládě podáváme pečenou…
Tento salát z ředkviček a šmakouna je skvělou svačinou nebo i večeří. Díky vysokému obsahu bílkovin vás dostatečně zasytí a přitom nepřidá zbytečné kalorie. Velkou…
Pokud jste příznivci veganské stravy, tento recept je právě pro vás. Koprová náplň s bílého tofu je dokonale ochucená a spolu s mrkví a polníčkem tvoří výbornou…
Svěží salát z rajčat, paprik, ledového salátu, celeru a dalších surovin je propojen chutí olivového oleje a aromatického koření. K salátu přidejte tuňáka z konzervy,…
V teplejších dnech přijde vhod lehký a osvěžující pokrm. Studená zeleninová polévka z rajčat, okurky a řapíkatého celeru je skvělou volbou. Je plná čerstvých chutí a…
Polévka může být samostatným pokrmem nebo součástí nedělního oběda. Jemný zeleninový krém s řapíkatým celerem není nijak složitý na přípravu, a tak jej bez obav zvládnou…
Pečením v papilotě zajistíme, že pokrm takto připravený, bude plný chutí a vůní. Příprava je snadná, navíc budete mít minimum špinavého nádobí. Treska pečená se…
Lehký, křupavý a plný svěžích chutí – tento letní salát z okurek, rajčat a řapíkatého celeru je ideální volbou do horkých dnů. Skvěle doplní grilování, piknik i lehký…
Zeleninová polévka s cuketou je svěží, barevná a plná čerstvých chutí. Díky kombinaci sezónní zeleniny, bylinek a rychlé přípravě potěší milovníky lehkých jídel i ty,…
Salát z nakládaných hub má výraznou chuť, ve které se snoubí octový nádech hub s čerstvou chutí řapíkatého celeru a jemností sýra. Jeho příprava je rychlá a velmi…
Tuto krémovou polévku připravíme z brambor, batátů a řapíkatého celeru. Po rozmixování ji zjemníme smetanou. Na závěr do polévky přidáme nakrájený medvědí česnek, který…
Zeleninová polévka s bramborami, mrkví, pórkem a řapíkatým celerem je jednoduchá a přitom plná chuti. Díky koření ratatouille získá příjemně voňavý nádech a skvěle…
Zeleninová pasta z čerstvé sezónní zeleniny má hustou a koncentrovanou chuť. Zavařenina, která okamžitě dodá hloubku polévkám, omáčkám i těstovinám. Připravte si…
Jemné dušené hovězí s omáčkou založenou na neobvyklé kombinaci chutí. Tvarůžky dodávají výraznost, houby příjemnou vůni a špek poctivý masitý základ. Tento recept…