Losos s cuketou, rajčátky a celerovou kaší
Recept ještě nebyl hodnocenLosos patří v naší kuchyni k nejvíce oblíbeným rybám. Jeho tučnější maso je lahodné a potřebuje jen minimum dochucování. Vystačí si jen se solí, pepřem a citronem.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Losos patří v naší kuchyni k nejvíce oblíbeným rybám. Jeho tučnější maso je lahodné a potřebuje jen minimum dochucování. Vystačí si jen se solí, pepřem a citronem.…
Do tohoto kuřecího salátu spotřebujete i zbytky pečeného kuřete z předchozího dne, a proměníte je v chutnou večeři. Maso stačí pokrájet nadrobno a smíchat s ostatními…
Neobvyklá kombinace sušených hub, celeru a kuřecího masa překvapí skvělou chutí. Doplňte kuřecí medailonky dušenou rýží nebo šťouchaným bramborem a vykouzlete chutný a…
Omáčka Velouté je jemná světlá omáčka z máslové jíšky zalité vývarem, žádné mléko jako u bešamelu, ale poctivý vývar. V této verzi ji doplňuje řapíkatý celer, houby a…
Křupavé, barevné a plné chuti - domácí zeleninové chipsy z červené řepy, mrkve a celeru jsou zdravější alternativou klasických brambůrků. V kombinaci s jemným sýrovým…
Barevná směs čerstvé zeleniny zasytí, zahřeje a dodá energii, aniž by zatížila žaludek. Tato polévka je ideální pro všechny, kdo mají velký apetit a chtějí si pochutnat…
Koláč z celozrnného listového těsta plněný směsí jarních bylinek, řapíkatého celeru a řeckého sýra feta je dobrý tip na večeři či pohoštění pro přátele. Nejlepší je…