Filet na víně-DIA verze
Suroviny
Porce: 1 porce
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Rybí filet se na sebelepší pánvi dělá docela špatně, maso se trhá. Je lépe si ho zakapávat vodou. Totéž platí o zelenině. Aby byla měkká, dusíme ji za přikapávání vody. Tuk se rychle odpaří a filet bychom neměli čím přelít.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 8. 2011 12:15
6. 8. 2011 11:45
5. 8. 2011 19:59
5. 8. 2011 18:33
5. 8. 2011 17:58
5. 8. 2011 17:09
5. 8. 2011 14:53
5. 8. 2011 14:42
5. 8. 2011 14:38
5. 8. 2011 14:10
5. 8. 2011 14:08
5. 8. 2011 13:34
5. 8. 2011 13:01
5. 8. 2011 12:57
Ovšem tenhle recept můžou i nediabetici. Jinak my radši zeleninu křupavou, takže ji jen proženu dušením, ale to je už je na každém a jeho chuti
Jani, zkus tam uvádět i počet bílkovin, atd... To by v té kuchařce být mělo ne? Ne každý to umí spočítat. Jinak
5. 8. 2011 12:43
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 2 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 4 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 5 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 6 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Chlebová polévka
mondey uvařil před 7 minutami
Králík na černém pivu a slanině
Jan Nemec uvařila před 25 minutami
Rychlé krémové špagety
Lucie1001 uvařila před 43 minutami
Vločkové "tiramisu"
Ivvettaa uvařila před 50 minutami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Kuřecí řízky v těstíčku
lenkavozihnojova uvařil před 1 hodinou
Zeleninová "boloňská" omáčka s červenou čočkou
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Zeleninová polévka s krupicovými haluškami
bohdana uvařila před 1 hodinou
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Velikonoční jidáše
Helciv uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Brambory s vejci v hořčičné omáčce: Jednoduchý bezmasý a lehce pikantní oběd zachutná nejen vegetariánům
Bojíte se flambovat? Čím a jak flambovat, aby to bylo bezpečné a vše se podařilo a chutnalo
Pět znamení horoskopu, která musí mít na talíři brambory: Býci je milují gratinované, Raci jako kaši a Ryby si libují v polévce
Další recepty
Tématické fráze: dia víno dia vína vino dia fileta recepty recept z rybích filet a vína recept dia filet můžou diabetici víno bílkovina ve víně rybí filety na víně vína dia
Suroviny: vývar masový, mrkev, petržel, celer, pórek, nať petrželová, sůl, játra vepřová, česnek, cibule, vejce, sůl, pepř, majoránka, solamyl, strouhanka
Filet na víně-DIA verze
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LAkr
18 názorů