Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dršťky na paprice

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 100 min

100 min (100 min příprava)

21. 9. 2018 15:13

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie4 008 kJ / 958 kcal
Bílkoviny191,26 g
Tuky10,73 g
Vláknina3,91 g
Cholesterol 950 mg
Sodík 4,75 g
Sůl11,85 g
Sacharidy22,11 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Veronika.Hrozna

7. 3. 2021 12:32

casino: Polovička, taky tvrdí, že to je, stav tristní a měla bych s tím něco udělat! Jen se vymlouvá, taky je rozmlsaný až no!
Moje tchýně skvěle vařila, maďarskou kuchyni ..... a "ono" mě to doma kritizuje, že jo! Celý život se "to" cpalo gulášky, dršťakmi, koláčky od výmyslu světa.... ;-)

casino

6. 3. 2021 21:53

Veronika.Hrozna:
Tož nevím esli vás mám litovat, či vám snad závidět...;-)

Veronika.Hrozna

6. 3. 2021 21:14

magdalenka: Na moji chut, jen ty madarske.Italske mi nesly pod vous. Ja italskou kuchyni nemusim vubec, Nemecko ani za trest, jen snim kariwurst a nektere uzeniny. Bavorskou miluji, Rakouskou ano, krome jejich bramboroveho salatu, snad vse.
Francouzske snim vse. Recke skoro vse. Arabska kuchyne ,bez komentare, tu nemam rada, vadi mi.Roky jsem ji jedla, nesnesu ani vuni arabskeho jidla.

magdalenka

6. 3. 2021 18:25

Veronika.Hrozna: Aj Taliani majú radi držky. Casino vie, prečo to spomína. V Maďarsku hľadajte "pacalpörkölt". Tam majú držky na paprike napr. aj s mozočkom, jedla som aj s pridaním šampiňónov...a na jedálnom lístku som videla aj s pridaním bravčových nožičiek či kolena.

Veronika.Hrozna

6. 3. 2021 16:44

casino: Všechno špatně, jít hledat dršťky do italské kuchyně, ani náhodou! Zadejte si Pazalt perkelt , made in Hungary!
Ale nedejte tam všechny feferonky, a pálivou papriku, co jsou v receptu! Nevím jak se to píše správně , ale google se posnaží, asi má rád dršťky!:-D :-) Asi je to Pacalt perkelt......:-?

Eja57

6. 3. 2021 14:23

casino

6. 3. 2021 12:59

Psychicky se chystám na českou klasiku "Zadělávané dršťky", tak pátrám, pátrám... :-)
Nenalezeny!
No, kdysi byly hovězí žaludky za hubičku, že ;-(
Též zde patrně nejsou ani perly italské kuchyně Trippa alla Milanese, ani Tripa alla Fiorentina ;-)
https://www.toprecepty.cz/vyhledavani.php?hledam=D...

magdalenka

21. 9. 2018 22:56

Nie je to polievka, je to hustejsie. Podava sa ako hlavny chod, u nas tiez obycajne s chlebom. (pacalporkolt je skvely.) Nemam rada predvarene drzky, kupujem cerstve a aj ked to trva dlhsie, pohram sa, dobre preperiem a uvarim sama.

Lenunka

21. 9. 2018 18:56

rihana: taky se mi zdá:-)

rihana

21. 9. 2018 17:12

To je přece normální dršťková polévka, nebo ne?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: drstky na paprice drstky na paprice recept recepty drštky drštky recepty zadělávané dršťky na paprice, bylinková tarhoňa gulas z drstek zelené dršťky v kuchyni recept na drzky dršťky recept dršky na paprice recept recept na guláš z drstek dršťková maďarský guláš drstky drštky s fazolema příprava držtěk gulaš z vařenych drštěk hořké dršťky maďarské dršťky na paprice maďarský guláš z drštěk

Suroviny: dršťky, rajče, paprika čerstvá zelená, cibule, česnek, voda, olej, pepř mletý, sůl, vegeta, kmín celý, paprika sušená sladká, koření madarský guláš, paprika sušená sladká

TopRecepty.cz

Dršťky na paprice

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NA7N