Pečená zelenina s černuchou
Recept ještě nebyl hodnocenPečená zelenina s černuchou je lahodný a zdravý pokrm, který spojuje pestré barvy a chutě sezónní zeleniny. Černucha, známá také jako černý kmín, zvýrazňuje přírodní…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Pečená zelenina s černuchou je lahodný a zdravý pokrm, který spojuje pestré barvy a chutě sezónní zeleniny. Černucha, známá také jako černý kmín, zvýrazňuje přírodní…
Hledáte-li rychlou a snadnou večeři, jsou těstoviny jasnou volbou. Tyto jsou jemně pikantní díky chilli papričce a česneku. Sušená rajčata a olivový olej zase přinesou…
Pokud milujete vůně Asie a rychlá stir-fry jídla, na těchto kuřecích kouscích se zeleninou si určitě pochutnáte. Hoisin omáčka, typická pro čínskou kuchyni, se k této…
Syté, zdravé a barev plné jídlo připravíme z více druhů zeleniny. Růžičky květáku doplníme kousky rajčat a papriky, které doplní také zelené fazolky. Směs s omáčkou z…
Vrstvená zapečená cuketa s mozzarelou a masovou směsí zdánlivě připomíná oblíbené lasagne. Voní bazalkou, rajčaty a výborná je teplá i studená. Pokrm jako stvořený pro…
Na žádné oslavě nesmí chybět různé druhy jednohubek. Překvapte své blízké jednohubkami se sýrovo-česnekovou pomazánkou, ozdobenými kiwi, hroznovým vínem nebo ananasem.…
Ratatouille s bylinkami je francouzská klasika, která vás okouzlí jednoduchostí a bohatou chutí. Pokrm je plný čerstvé zeleniny, jako jsou rajčata, lilky, cukety a…
Netradiční těstovinové jídlo najdeme v tomto receptu. K oblíbenému druhu uvařených těstovin tak stačí připravit směs hříbků. Ty dokonale doplní aroma česneku, chuť…
Čočkové burgery podle Scotta Jureka dodají energii, chuť i inspiraci. Veganská kombinace čočky, zeleniny a koření chutná skvěle a potěší nejen sportovce, ale každého,…
Umyté lusky pokrájame, uvaríme na skus v slanej vode.Zmiešame uvarené lusky s pokrájanými paradajkami, pretlačíme cesnak, pridáme olej, dochutíme citrónom a príp.…
Grilované kuřecí steaky se zeleninou patří díky snadné a rychlé přípravě mezi oblíbené letní pokrmy. Nesmíme zapomenout také na svěží dip, tentokrát v kombinaci s…
Grilované kuřecí steaky se zeleninou patří díky snadné a rychlé přípravě mezi oblíbené letní pokrmy. Nesmíme zapomenout také na svěží dip, tentokrát v kombinaci s…
Chutný, sytý a levný oběd či večeře. Nudličky z vepřové krkovice jsou šťavnaté a voní houbami, kmínem, česnekem a paprikou. Skvěle se hodí snad ke všem přílohám, takže…
Kotlety lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Na pánvi zahřejeme 50 g oleje, přidáme rozetřený česnek a osmažíme do zlatova. Pak na pánev vložíme kotlety a opečeme po…
Na jemno nakrájíme cibuli, smícháme s tvarohem.Přidáme asi půlku smetany, podle toho, jak chceme mít tatarku hustou.Nakonec přidáme rozdrcený česnek, opepříme, osolíme.
Fazole propláchneme studenou vodou, zalijeme a necháme 3 hodiny stát. Potom uvaříme doměkka. (Nejlépe v tlakovém hrnci) Slaninu pokrájenou na kostičky rozškvaříme na…
Sýr si nastrouháme a vymícháme s tatarkou a česnekem. Mažeme na kolečka rohlíků a zdobíme dle chuti, buď klasické jednohubky s klobáskou a okurkou nebo výborné jsou s…
Kotlety naklepeme, na okrajích nařízneme, osolíme a opepříme. Z vajec, utřeného česneku, hořčice, kečupu, majoránky a sýra vyšleháme marinádu, do které maso naložíme,…
Panenskou svíčkovou podélně rozřízneme, vetřeme do ní rozetřený česnek s pragandou a necháme do druhého dne prozrát. Mleté maso si připravíme podle linku v poznámce. …
Zemiaky nastrúhame na jemno (ako na bramboráky), pridáme na kocky nakrájané rohlíky, údeninu, sekané škvarky, vajce a ochutíme prelisovaným cesnakom (nešetriť), soľou,…
Brambory omyjeme kartáčkem a uvaříme se slupkou.Necháme je trochu vychladnout, překrojíme na půlky a každou půlku ještě na čtvrtku. Nedokrajujeme až do konce. Mírně…
Necháme si povolit máslo při pokojové teplotě, dle množství pomazánky dáme máslo (půlku, čtvrtku) do misky,přidáme nastrouhanou nivu a česnek. A trochu mléka. Nejlépe…
Rezne naklepeme, osolíme, okoreníme. Paradajky a syr narežeme na malé kocôčky, pridáme na plátky narezaný csenak, sekanú bazalku, nadrobno narezaný párok a šťavu.…
Zeleninu očistíme a nakrájíme na kostky. Do vývaru dáváme nejdříve hlívu. Postupně veškerou zeleninu, osolíme, opepříme, přidáme kmín a necháme vařit. Když je zelenina…