Tvarohovo-kokosový moučník alá Hanka
Recept ještě nebyl hodnocenŽloutky ušlehat s cukrem do pěny. Z bílků ušlehat pevný sníh a mouku prosít. Postupně vmíchat sníh a mouku do žloutkové pěny. Těsto natřít na důkladně vymazáný a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Žloutky ušlehat s cukrem do pěny. Z bílků ušlehat pevný sníh a mouku prosít. Postupně vmíchat sníh a mouku do žloutkové pěny. Těsto natřít na důkladně vymazáný a…
Vyšleháme vejce a cukr, přidáme olej, mléko, mouku, kakao, rum, pr. do pečiva a van. cukr. Vše zamícháme a vlejeme na plech. Posypeme jablky a ořechy. Dáme do vyhřáté…
Zvlášť v míse smícháme suché suroviny a zvlášť zbytek. Po přidání marmelády pořádně rozmícháme, v míse nesmí zůstat velké hrudky.Do směsi mléka, vajec atd. postupně…
Celá vejce, krupicový cukr, vanilkový cukr ušleháme do pěny. Za stálého šlehání tenkým pramenem přiléváme olej a ušleháme do hustého krému.Mouku přesejeme s kypřícím…
Hledáte jednoduchý, ale chutný recept na sladký doplněk ke kávě či čaji? Vyzkoušejte tyto jemné máslové věnečky, co mají chuťově blízko k lineckému. Slepovat můžete…
Korpus: Do mísy vložíme žloutky, přidáme polovinu cukru a vyšleháme do tuhé pěny. Potom přidáme oba druhy mouky, kakao a olej. Ve druhé míse vyšleháme bílky se zbylým…
Z bílků si ušleháme sníh s vanilkovým cukrem a špetkou soli, dáme do lednice. Vyšleháme si žloutky s cukrem do pěny, přidáme za sebou vše ostatní-olej, mléko a mouku…
Křehké cukroví s vůní medu plněné jemným krémem, zahalená čokoládovou polevou a dozdobená dalšími dobrůtkami na vás čekají v tomto receptu. Zkuste je připravit při…
Rádi mlsáte plněné košíčky? Zkuste letos připravit na vánoce nebo rodinnou oslavu i tyto nepečené, vonící po rumu. Plnit je můžete buď podle našeho receptu, nebo…
Rádi mlsáte plněné košíčky? Zkuste letos připravit na vánoce nebo rodinnou oslavu i tyto nepečené, vonící po rumu. Plnit je můžete buď podle našeho receptu, nebo…
Tento recept mám po svojí babičce a ráda se o něj s vámi podělím. Pařížské rohlíčky jsou klasika z voňavého oříškového těsta a spolu s lahodným máslovým krémem tvoří…
Žloutky utřeme s cukrem, přidáme mouku a zašleháme tuhý sníh z bílků.Těsto rozetřeme na vymazaný a vysypaný plech a dáme péci. Vychladlý potřeme krémem a polijeme…
Z bílků ušleháme tuhý sníh, přidáme cukr a vše ostatní.Upečeme. Peču na 200 stupních v elektrické troubě a vytahuji, když je vrch mírně narůžovělý.Uvaříme puding, po…
Korpus:Suché přísady krom cukru nasypeme do mísy a smícháme. Vejce s cukrem vyšleháme do pěny, postupně z lehka vmícháme sypkou směs, dobře promícháme a nalijeme do…
Oloupané banány položíme na kovovou mřížku, pod níž umístíme talíř. Čokoládu na vaření rozpustíme ve vodní lázni se lžičkou moučkového cukru a tukem. Smícháme do hladké…
Do mísy dáme bílky a ušleháme tuhý sníh. Do šlehače dáme žloutky, moučkový cukr, vanilkový cukr a ušleháme. Přidáme vodu, rum, 1/4 ušlehaného sněhu a prošleháme. Pomalu…
Vajíčka s cukrem, a kypřícím práškem vyšleháme do pěny. Pak přidáme jogurty, mouku, a Heru. Vše šleháme šlehačem na nejvyšší otáčky. :-) Nakonec nožem nakrájíme čokoládu…
Předehřejeme troubu na 180°C a vyložíme pečícím papírem formu, ve které chceme péct (kulatou nebo hranatou). Ve větší misce promícháme prosetou mouku s práškem a cukry…
4 bílky ušleháme s cukrem do tuha, pak přidáme postupně žloutky, olej a mouku a vše ušleháme. Vlijeme do dortové formy, kterou vymažeme olejem a vysypeme moukou.Upečeme…
Zmizí u Vás taky nejdříve z tácu s cukrovím plněné košíčky? A ochutnali jste už ty, které jsou plněné dobrým vanilkovým krémem s Nutellou? Pokud ne, vyzkoušejte si je…
Chcete na poslední chvíli připravit neobvyklý druh nepečeného cukroví? Pak rozhodně vyzkoušejte tento recept na tradiční chorvatský dezert. Budete ohromeni jeho chutí a…
Chcete na poslední chvíli připravit neobvyklý druh nepečeného cukroví? Pak rozhodně vyzkoušejte tento recept na tradiční chorvatský dezert. Budete ohromeni jeho chutí a…
Připravte si piškotovou roládu s tvarohovým krémem a jahodami, s dvěma druhy čokoládové polevy. Dezert budete mít hotový za hodinu práce a chvíli chlazení. Místo jahod…
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Kaldoun podle kuchařky z 80. let: Polévka ze zbytků pečené husy voní muškátovým oříškem a nejlepší je s knedlíčky
Rebarbora nesmí chybět na vaší zahradě ani na balkóně. Pěstování je snadné a podle našeho návodu je zvládne i začátečník
Jarní jedlé houby: Mykolog Petr Souček doporučuje těchto 10 druhů a radí, na co si při sběru hub dát pozor