Plněné kokosky
Recept ještě nebyl hodnocenKokosky patří k těm druhům cukroví, na které si vytváříme celoživotní závislost už od útlého dětství. Zkuste jednou zapomenout na kokosky klasické a připravte si s námi…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Kokosky patří k těm druhům cukroví, na které si vytváříme celoživotní závislost už od útlého dětství. Zkuste jednou zapomenout na kokosky klasické a připravte si s námi…
Chcete na poslední chvíli připravit neobvyklý druh nepečeného cukroví? Pak rozhodně vyzkoušejte tento recept na tradiční chorvatský dezert. Budete ohromeni jeho chutí a…
Chcete na poslední chvíli připravit neobvyklý druh nepečeného cukroví? Pak rozhodně vyzkoušejte tento recept na tradiční chorvatský dezert. Budete ohromeni jeho chutí a…
Nazdobená piškotová roláda v různých provedeních je součástí francouzské vánoční tradice a podle pověsti má znázorňovat keltskou tradici pálení ohňů o zimním slunovratu.…
Lahodný kávový cheesecake, s korpusem z drcených sušenek, ricottovým krémem ochuceným kávou a čokoládovou na povrchu, přiláká ke stolu nejednoho strávníka. Sladký…
Mouku, kypřicí prášek a kakao prosejeme do misky a promícháme. Vejce rozdělíme na žloutky a bílky. Zapneme troubu na 190 ° C a plech 42x42 cm vyložíme papírem na pečení,…
Rolovaný dort s čokoládovou manžetou je lahodný dezert, který upoutá pozornost každého. Tento dort kombinuje jemný a vláčný piškotový základ s krémovou náplní a je…
Rolovaný dort s čokoládovou manžetou je lahodný dezert, který upoutá pozornost každého. Tento dort kombinuje jemný a vláčný piškotový základ s krémovou náplní a je…
Výborný a rychlý koláček, který je plný jablek a voní po skořici. Těsto stačí smíchat v míse a vylít do koláčové formy, poklást jablky, přelít marmeládou s máslem a…
Recept na bramborovou buchtu, který je zvláštní tím, že se moučník peče na speciálním talíři v mikrovlnce. Péct ale můžete stejně tak v troubě. V moučníku krásně…
Kdo má rád nepečené cukroví, jistě ocení recept na rumové špičky. Na základnu z piškotů nanášíme krém, který voní po rumu a vlašských oříšcích. Po ztuhnutí špičky ještě…
Retro dezerty mají místo i v dnešním světě moderního pečení. Zejména pak, pokud jde o takovou klasiku, jako jsou právě štafetky. Bílkovo-kokosové těsto protřené…
Lahodné košíčky z křehkého těsta jsou ovoněné citronovou kůrou a naplněné ořechovou směsí. Celý košíček je přelitý čokoládovou polevou a ozdoben dle fantazie. Výborná…
Jistě si z dětství pamatujete výborné kávové nepečené cukroví v podobě kávových zrn. Teď si je můžete snadno připravit i doma. Káva, marcipán a čokoláda k sobě skvěle…
Jistě si z dětství pamatujete výborné kávové nepečené cukroví v podobě kávových zrn. Teď si je můžete snadno připravit i doma. Káva, marcipán a čokoláda k sobě skvěle…
Nejen slavnostní chvíle si žádají dort. Připravte si tento jednoduchý a rychlý dort třeba i jen tak na víkend. Základ tvoří kakaový korpus, který doplňuje smetanový krém…
Tato neobyčejná buchta zaujme nejen svou jemnou vanilkovou chutí, ale také originálním vzorem připomínajícím leopardí srst. Díky kombinaci světlého, světle hnědého a…
Výborné těsto ochucené ořechy a Grankem, potřené kávou, rumem a rybízovým džemem, doplňuje čokoládová poleva. Dort, který jistě potěší milovníky čokolády, kakaa a kávy,…
Bílky se špetkou soli vyšleháme do tuhého sněhu. Ve větší míse šleháme žloutky s cukrem, dokud hmota nezbělá a nekolikanásobně nenabude, pak přidáme po lžících horkou…
Bílky se špetkou soli vyšleháme do tuhého sněhu. Ve větší míse šleháme žloutky s cukrem, dokud hmota nezbělá a nekolikanásobně nenabude, pak přidáme po lžících horkou…
V míse důkladně ušleháme moučkový cukr, vanilkový cukr, povolenou Heru a vejce do hladkého krému. Nejlépe v robotu. Do toho přidáme tvaroh a dále šleháme. Naposledy…
Bílky se špetkou soli vyšleháme do tuhého sněhu. Ve větší míse šleháme žloutky s cukrem, dokud hmota nezbělá a nekolikanásobně nenabude, pak přidáme po lžících horkou…
Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh, zašľaháme doň cukor. Potom vmiešame po jednom žĺtky, a postupne múku. Z cesta odoberieme 1/3 a do nej vmiešame v 1 lyžici teplej vody…