Naložená ačokča Dagmar
Recept ještě nebyl hodnocenAčokča je známá svou chutí po paprice a okurce zároveň a je výborná jak syrová, tak tepelně upravená, třeba v polévce či zeleninových směsích. Přebytky si snadno…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Ačokča je známá svou chutí po paprice a okurce zároveň a je výborná jak syrová, tak tepelně upravená, třeba v polévce či zeleninových směsích. Přebytky si snadno…
Bagely jsou velmi oblíbené pečivo v anglosaských zemích. Našly si ale cestu i do tuzemských kuchyní. Hodí se výborně k obložení i jako přílohové k salátu. Jejich výhodou…
Kynuté těsto, máslo a skořice, to je nádherný estonský kringel. Příprava může vypadat docela obtížně, ale opak je pravdou. Pokud milujete švýcarky, trdelník nebo…
Velmi jednoduchá buchta, rychlá na přípravu - to je domácí perník na plech. Těsto připravíme v jedné míse, bez váhy, hrnečkovou metodou. Přidáme ořechy, díky kterým je…
Přestože sezona jahod je skoro pryč, nezoufejte, přichází snad ještě oblíbenější meruňky. Sladké oranžové plody v kombinaci s tvarohovou náplní a křehkým korpusem jsou…
Přestože sezona jahod je skoro pryč, nezoufejte, přichází snad ještě oblíbenější meruňky. Sladké oranžové plody v kombinaci s tvarohovou náplní a křehkým korpusem jsou…
Přestože sezona jahod je skoro pryč, nezoufejte, přichází snad ještě oblíbenější meruňky. Sladké oranžové plody v kombinaci s tvarohovou náplní a křehkým korpusem jsou…
Ještě jste letos nevyzkoušeli rebarboru? Velká chyba, protože v tomto šťavnatém koláči s drobenkou je neodolatelná. Nenápadná zelenina původem z Tibetu dá vašim pokrmům…
Ještě jste letos nevyzkoušeli rebarboru? Velká chyba, protože v tomto šťavnatém koláči s drobenkou je neodolatelná. Nenápadná zelenina původem z Tibetu dá vašim pokrmům…
Rafinovaně lahodný recept využívající jablka. Nejběžnější ovoce, které lze sehnat. Jablka ve spojení s pudinkovou vrstvou vytvoří šťavnatý zákusek, který i moc pěkně…
Pudink a jablka tvoří dokonalou chuťovou kombinaci v tomto snadném receptu na jablkové řezy. Moučník je dokonale vláčný a příjemně kyselkavý. Dopřejte těstu čas na…
Pokud jste někdy byli na návštěvě v Rakousku, jistě jste narazili na místní specialitu - germknödel. Jedná se o velký kynutý knedlík plněný povidly, zalitý vanilkovou…
Čokoládovým muffinům odolá opravdu málokdo. S tímto hrníčkovým receptem je zvládne připravit i úplný začátečník a odměnou vám tak bude dezert, u kterého vás při každém…
Buchty nejen pro Honzu, protože budou chutnat i kterémukoliv jinému klukovi nebo muži. Maková a tvarohová náplň, vyladěná k dokonalosti, v kabátku z dozlatova upečeného…
Buchty nejen pro Honzu, protože budou chutnat i kterémukoliv jinému klukovi nebo muži. Maková a tvarohová náplň, vyladěná k dokonalosti, v kabátku z dozlatova upečeného…
Smícháme sypké ingredience, pak přidáme vše ostatní a promícháme. Do vymazané a vysypané formy vkládáme po lžíci těsta, přidáme na kousky nakrájené švestky a znovu dáme…
Do mísy vsypeme prosátou mouku, přidáme cukr a kypřící prášek, vše dobře promícháme. V mléce rozkvedláme vejce a vmícháme olej, vlijeme do mouky a promícháme do hladka…
Výborný a oblíbený tvarožník není nijak složitý a zvládnou ho i méně zkušení. Výsledný koláč je šťavnatý a na povrchu křupavý. Tvarožník můžete na talířku doplnit ovocem.
Bohatou úrodu dýní můžete zpracovat dle našeho receptu a připravit z nich úžasnou marmeládu. Jablka marmeládu přirozeně zahustí. Chuť dýně v kombinaci s jablky vás…
Neexistuje snad jednodušší domácí pečivo než klasické rohlíky. Nejtěžší na celém receptu je tvarování, ale i to s naším postupem hravě zvládnete. Upečte si s námi…
Upéct tento oblíbený moučník zvládne i začátečník. Řeč je o perníku, kefírová varianta oblíbeného dezertu je navíc krásně vláčná jako obláček. Tento recept nabízí…
Svíčková omáčka je klenotem české kuchyně a vlastní verze je chloubou každé kuchařky. Použitím mletého masa její přípravu zjednodušíte. Zde máte recept, podle kterého se…
Dvojctihodné koláčky od věhlasného cukráře Josefa Maršálka přilákají nejeden mlsný jazyk. Kynuté těsto je plněno tvarohovou náplní, v důlku jsou pak kořeněná povidla,…