Ostružinový kynutý věnec
Recept ještě nebyl hodnocenTento kynutý moučník vás zaujme nejen svou neodolatelnou chutí, ale i slavnostním vzhledem. Těsto připravené předem rozválíme, potřeme svěžím krémem z mascarpone,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Tento kynutý moučník vás zaujme nejen svou neodolatelnou chutí, ale i slavnostním vzhledem. Těsto připravené předem rozválíme, potřeme svěžím krémem z mascarpone,…
Tento kynutý moučník vás zaujme nejen svou neodolatelnou chutí, ale i slavnostním vzhledem. Těsto připravené předem rozválíme, potřeme svěžím krémem z mascarpone,…
Tento ostružinový koláč nabízí bohaté a vláčné kynuté těsto, jemnou tvarohovou náplň a vrstvu šťavnatého ovoce doplněnou křupavými ořechy. Je pečený ve vysoké formě,…
Neodolatelně vláčný moučník s bohatou tvarohovo-makovou náplní má základ z křehkého těsta. Voní máslem, broskvemi a mandlemi. Tvarohová náplň potřebuje při pečení čas,…
Tento nekynutý švestkový koláč je ideální volbou, když máte chuť na sladké, ale nechcete trávit hodiny v kuchyni. Jemné těsto, šťavnaté ovoce a vláčný podmaz tvoří…
Efektně vypadající pohárek nebo dezert ve skleničce. Připravíte jej z tvarohu, zakysané smetany a broskví. Finální vrstvu tvoří dortové želé s kousky ovoce. Dezert,…
Efektně vypadající pohárek nebo dezert ve skleničce. Připravíte jej z tvarohu, zakysané smetany a broskví. Finální vrstvu tvoří dortové želé s kousky ovoce. Dezert,…
Šťavnaté švestky na jemném těstě z vařené rýže, vajec a cukru. Neobvyklý, ale překvapivě jednoduchý koláč potěší svou vláčnou chutí. Hodí se pro chvíle, kdy chcete…
Šťavnaté švestky na jemném těstě z vařené rýže, vajec a cukru. Neobvyklý, ale překvapivě jednoduchý koláč potěší svou vláčnou chutí. Hodí se pro chvíle, kdy chcete…
Šťavnaté švestky a nadýchané makové těsto tvoří kombinaci, která neomrzí. Tento koláč spojuje jemnou nasládlost máku s ovocnou svěžestí a je ideální k odpolednímu čaji i…
Šťavnaté švestky a nadýchané makové těsto tvoří kombinaci, která neomrzí. Tento koláč spojuje jemnou nasládlost máku s ovocnou svěžestí a je ideální k odpolednímu čaji i…
Frgály jsou velké koláče pocházející z Valašska. Tradičně se plní tvarohem, mákem či povidly. V tomto receptu můžete vyzkoušet i ostružinovou náplň, která je svěží a…
Chcete návštěvě upéct něco ke kafi? Vyzkoušejte tento výborný dezert z kakaového těsta s vrstvou máslového pudinkového krému a čerstvého ovoce zalitého želatinou.…
Vyzkoušejte lahodný moučník z křehkého těsta s lehkým krémem a hroznovým vínem. Pokud chcete dosáhnout luxusnějšího vzhledu, můžete okraj koláče ozdobit copem z části…
Vyzkoušejte lahodný moučník z křehkého těsta s lehkým krémem a hroznovým vínem. Pokud chcete dosáhnout luxusnějšího vzhledu, můžete okraj koláče ozdobit copem z části…
Chcete vytvořit krásně vypadající dort snadno a rychle? Vyzkoušejte tento ozdobený čokoládovými tyčinkami či plněnými trubičkami. Hravě jej zvládnou i ti, kteří nemají…
Broskvový koláč s vůní skořice s nádhernou zkaramelizovanou vrstvou provoní celou kuchyň. Lahodně sladké a šťavnaté broskve doplňuje chuť křehkého máslového těsta.…
Ovocné řezy s broskvemi, vlašskými ořechy a pudinkovým krémem jsou dokonalým moučníkem pro sváteční příležitosti. Zdobí je voňavá citronová poleva a voní marcipánem a…
Ovocné řezy s broskvemi, vlašskými ořechy a pudinkovým krémem jsou dokonalým moučníkem pro sváteční příležitosti. Zdobí je voňavá citronová poleva a voní marcipánem a…
Ovocné řezy s broskvemi, vlašskými ořechy a pudinkovým krémem jsou dokonalým moučníkem pro sváteční příležitosti. Zdobí je voňavá citronová poleva a voní marcipánem a…
Lodičky z kynutého těsta s pudinkovou náplní a broskvemi vypadají po upečení úchvatně. Dozdobte je čokoládovou polevou a podávejte třeba k nedělní kávě. Voní badyánem a…
Lodičky z kynutého těsta s pudinkovou náplní a broskvemi vypadají po upečení úchvatně. Dozdobte je čokoládovou polevou a podávejte třeba k nedělní kávě. Voní badyánem a…
Nepečený dezert z mascarpone a zakysané smetany voní citronem a má křupavý sušenkový základ. Nejlépe chutná vychlazený z lednice. Podávejte s kyselkavou ostružinovo…
Nepečený dezert z mascarpone a zakysané smetany voní citronem a má křupavý sušenkový základ. Nejlépe chutná vychlazený z lednice. Podávejte s kyselkavou ostružinovo…