Krémové telecí s estragonem
Recept ještě nebyl hodnocenV hrnci pomalu rozpustíme máslo, přidáme nahrubo nasekanou cibuli a dusíme, až zesklovatí.Potom přisypeme na větší kousky nakrájené telecí maso a stonky estragonu z…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
V hrnci pomalu rozpustíme máslo, přidáme nahrubo nasekanou cibuli a dusíme, až zesklovatí.Potom přisypeme na větší kousky nakrájené telecí maso a stonky estragonu z…
Kuřecí játra očistíme od žilek, opereme a překrájíme na poloviny. Vložíme do pánve na osmažené půlměsíčky z cibule do horkého oleje, zaprášíme kořením, přestříkneme…
1. Maso posypejte kořením a nechte několik hodin odležet. Pak maso osmahněte na oleji, podlijte vodou a duste do poloměkka. Přidejte nakrájenou cibuli s žampiony a játry…
Pstruhy očistíme, omyjeme, vykostíme, rozdělíme na filety, pak je prosolíme, opepříme a zakapeme citronovou šťávou. V hrnku si rozšleháme mouku, smetanu a na hrubo…
Papriky: Papriky omyjeme a vydlabeme. Cibuli a mrkev nasekáme najemno a smícháme se sušeným estragonem. V pánvi rozpálíme máslo a tuto směs na něm zvolna osmahneme –…
Oloupanou červenou řepu vcelku, nebo jen rozpůlenou, uvaříme ve slané vodě do poloměkka. Omyjeme lilek a zeleninu. Lilek oloupeme, pokrájíme na kolečka o síle asi 0…
Dnes ráno jsem se podíval do ledničky, po bilanční prohlídce jsem sáhl do mrazáku pro kuřecí stehenní steaky, rozmrazil je a začal vymýšlet. Vymyslel jsem za chvíli…
Troubu předehřejeme na 180 °C. Krůtí maso rozřízneme – utvoříme kapsu. Ricottu ochutíme solí a estragonem a naplníme jí maso. Kapsu spíchneme párátkem, potřeme olejem,…
Maso důkladně (nejlépe hnětačem) promícháme s ostatními ingrediencemi a necháme v chladu odležet. Asi po půl hodině tvoříme z masové směsi kuličky, které opečeme na…
Králíka rozdělíme na 6 kusů, opláchneme a osušíme.Slaninu si nakrájíme na klínky a každý kus masa alespoň jednou prošpikujeme.Poté připravíme dostatečně širokou misku,…
Vinná klobása nemusí být podávána fádně s kaší. Zkuste pro jednou využít její tvárnost při přípravě slaného koláče se zeleninou. Naprosto geniální je využití tortill…
Salát niçoise pochází z francouzského města Nice. Salát se původně skládal z čerstvé zeleniny, ančoviček a natvrdo uvařených vajec. Je velmi oblíbený a získal tak i…