Krkovička na slanině, zázvoru a černém pivu

Suroviny

3 hrubší plátky krkovice
2 cibule
5 stroužků česneku
cca-2 cm čerstvého zázvoru
lžíce hrubozrnné hořčice
80-100 g česnekového boku nebo anglické-plátky
200 ml černého piva
kmín
pepř
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Nakrájíme cibuli na plátky, zázvor a česnek nasekáme nebo nastrouháme na jemno. Smícháme hořčici, zázvor a česnek. Maso lehce naklepeme jen hřbetem ruky, osolíme a opepříme.

  2. Potřeme smíchanou hořčicí a posypeme kmínem. Do pekáčku dáme polovinu slaniny, posypeme cibulí a položíme maso. Dáme zbytek slaniny a cibule.

  3. Podlijeme pivem a dáme přikryté do vyhřáté trouby na 200 st. Pečeme 40-45 minut. Odkryjeme a dopečeme na barvu. Podle potřeby podléváme.

Komentáře k receptu Krkovička na slanině, zázvoru a černém pivu

Tématické fráze: recepty z krkovice krkovice recepty krkovice recept krkovička recepty krkovice na černém pivě krkovička se zázvorem krkovice na černém pivu krkovicka na zazvoru recept krkovička na zázvoru krkovička na pivě pečená krkovice krkovička na černém pivu recept krkovička krkovička na slanině krkovice na česneku a pivu krkovička na zazvoru česneku a pivu zazvor cerny šalotka + černé pivo krkovice na slanině a cibulce recepty krkovička na pivu