Obrácený marinovaný řízek s máslovými bramborami
Recept ještě nebyl hodnocenMaso naklepeme a naložíme do připravené marinády na 1-2 dny.Poté maso vytáhneme půl hodiny předem. Obalíme ve strouhance, pořádně přitlačíme a pak vložíme do…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Maso naklepeme a naložíme do připravené marinády na 1-2 dny.Poté maso vytáhneme půl hodiny předem. Obalíme ve strouhance, pořádně přitlačíme a pak vložíme do…
Cuketová nádivka zasytí. I odpůrcům zeleniny v této formě zachutná. Podle toho, jak moc jí dopřejeme při přípravě uzené maso či salám a jak moc jí okořeníme, se bude i…
Česnek nastrouháme nebo prolisujeme. Plátky masa mírně osolíme, ochutíme čerstvým česnekem a vetřeme směs koření Flekken, které můžeme namíchat podle chuti.Zalijeme…
Indická jídla jsou někdy zdlouhavější na přípravu, ale výsledek je velmi chutný. Dhál neobsahuje žádné maso, přesto je sytý a výživný díky obsahu luštěnin. Lahodnou nebo…
Ředkev oloupeme, omyjeme, osušíme a nastrouháme na jemné nudličky.Smetanu našleháme s hořčicí - množství podle chuti. Petrželku nasekáme na jemno a promícháme s ředkví…
Ochutnejte tuto jednoduchou pomazánku ze šunky a sýra. Ostrou chuť hořčice a česneku zjemníme zakysanou smetanou a pomazánku dále dochutíme uzenou paprikou, která dodá…
Vepřové závitky, plněné šunkou, mletým masem a vaječnou omeletou nejen krásně vypadají, ale ještě lépe chutnají a tak je můžete připravit i pro slavnostnější večeři.…
Využití tofu je opravdu všestranné, hodí se do spousty různých pokrmů. Z uzeného tofu můžete připravit výbornou pomazánku, která má zajímavou, lehce kouřovou, chuť.…
Marinovaná krkovička v pikantní omáčce je lahodným spojením šťavnatého vepřového masa s intenzivními chutěmi koření a omáčky. Důležité je odležení masa, aby každý kousek…
Zdravější verze pomazánky na které si určitě pochutnáte. Pár jednoduchých a přesto výrazně chuťových surovin, které přidáme do máslo-sýrového základu. S čerstvým pečivem…
Plněné masové kapsy jsou zpravidla svátečním pokrmem. Dovnitř plátku masa zabalíme lístky čerstvého špenátu, kousek sýru a plátek šunky. Z výpeku, který nám vznikne po…
Do misky dáme hořčici a za stálého šlehání (stačí vidličkou) přiléváme tenkým pramínkem olej.Okurku nakrájíme na jemno. Sardelky utřeme.Do připraveného základu přidáme…
Jídla z jednoho pekáčku jsou velmi oblíbená. V našem receptu je na vrstvě brambor a mrkve ochucené smetanovo - hořčičnou zálivkou pěkně propečené kuřecí maso v trojobalu…
Základem každého grilování je dobře namarinované maso. Snadným řešením je pak maso kuřecí v marinádě, kterou přizpůsobíte své chuti. Takže ji můžete udělat třeba víc…
Mleté maso zpravidla používáme na přípravu burgerů. Tortilly pak můžeme použít na tacos. A když tyhle dvě suroviny spojíme, vznikne dokonalý tacos burger. Se zeleninou,…
Výtečná vepřová sekaná v bránici je díky použité cuketě krásně šťavnatá a přidaná šlehačka maso krásně zjemní. Servírujte teplé se zelím a bramborami nebo studené s…
Vajíčková pomazánka je jednou z nejčastěji připravovaných pomazánek napříč domácnostmi. Je sytá a plná dobrých surovin. Vajíčka, máslo a sýr dochutí drobně pokrájená…
V podzimním počasí jistě uvítáme pořádnou dávku vitamínů, navíc když je ve formě lahodného salátu. Salát z řepy, mrkve, zelí a jablek je nejen zdravý, ale také výborně…
Tuto dobrotu připravíte během chvilky a vychutnáte si ji i se sklenicí piva. Smažené uzené maso v křupavém pivním těstíčku je skvělé se svěžím salátem, který připravíte…
Oslavy příchodu Nového roku se neobejdou bez spousty drobného pohoštění, ať už slaného nebo sladkého. Košíčky, plněné krémem ze ochuceným krémem ze žloutků a ozdobené…
Jednoduché chlebíčky s vejci a majonézovým přelivem jsou klasickou pochoutkou, která nikdy nezklame. Rychlá příprava a lahodná kombinace chutí z nich dělá ideální volbu…
Jemně rozpuštěný sýr tvoří vláčný základ, do kterého se zabalí šťavnatá pomazánka, šunka a další ingredience podle vaší chuti. Ideální jako efektní předkrm nebo rychlé…
Pomazánka z vepřové konzervy zachutná jak s čerstvým chlebem, tak s opečenou topinkou. Kyselé okurky, hořčice a cibule se s masem výborně doplňují a vy tak můžete během…
Pokud potřebujete uchovat větší množství masa, můžete si ho zavařit na pozdější spotřebu do menších sklenic. Tato pomazánka je pak vždy po ruce, využijete jí při…