Pomazánka z vepřovky s vejcem
Recept ještě nebyl hodnocenPomazánka z vepřové konzervy zachutná jak s čerstvým chlebem, tak s opečenou topinkou. Kyselé okurky, hořčice a cibule se s masem výborně doplňují a vy tak můžete během…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Pomazánka z vepřové konzervy zachutná jak s čerstvým chlebem, tak s opečenou topinkou. Kyselé okurky, hořčice a cibule se s masem výborně doplňují a vy tak můžete během…
Salámová pomazánka s goudou je skvělou volbou pro milovníky sytých a chuťově bohatých pomazánek. Kombinace jemného salámu a smetanové goudy vytvoří lahodnou krémovou…
Pokud se vám po Velikonocích sejde více vajec, můžete si je upravit i jako jednohubky nebo přidat do salátu. Pro zpestření je možné vejce obarvit šťávou z červené řepy.…
Šunkafleky netradičně a trochu jinak, s vařeným kuřecím masem ze skeletů, klobáskou a strouhanou mrkví. Zalité neslazeným kondenzovaným mlékem s vejci a hořčicí jsou…
Tento veganský salát spojuje křupavou zeleninu, jemně ochucené tofu a aromatický kopr. Je plný vitamínů a minerálů, skvělý pro zdravý jídelníček a překvapivě chutný.…
Pikantní nakládané ředkvičky jsou ideální způsob, jak oživit každý talíř výraznou chutí a svěží křupavostí. Rychlá a jednoduchá příprava z nich dělá skvělou přílohu k…
Omytá a osušená stehna osolíme. Smícháme trochu oleje s paprikou a stehna potřeme. V pánvi rozehřejeme olej a stehna zprudka opečeme z obou stran, nejdříve kůží dolů.K…
Nakládaná vejce v řepovém nálevu zaujmou sytou barvou i lahodnou náplní z tuňáka, majonézy a bylinek. Skvělý tip, jak zužitkovat přebytek vajec po Velikonocích a…
Připravte si vydatnou svačinku plnou vitamínů a bílkovin v podobě ředkvičkové pomazánky s vajíčky. Lehká a svěží pomazánka ze sýru žervé je rychlá na přípravu. Oceníte…
Dobrá pomazánka přijde vždy k chuti, ať už ke svačině, nebo třeba ke snídani. Na jaře si ji připravte z orestovaných ředkviček, baby špenátu a pro vůni přidejte trochu…
Vyzkoušejte tento snadný přílohový salát z hrášku. Dle svých preferencí můžete použít do základu buď majonézu, nebo pro odlehčení bílý jogurt. Před podáváním nechte…
Vláčné škvarkové pagáče s pikantním nádechem, o který se postará kečup, hořčice, cibule a česnek. Ideální ke sklence vína nebo jako pohoštění, které zmizí ze stolu dřív,…
K letním dnům neodmyslitelně patří večerní rodinné grilování se spoustou oblíbených dobrot. Majonézový rýžový salát se zeleninou a hráškem je skvělou přílohou k masu,…
Na pikantní fazole s cuketou vám postačí jen pár minut času, jedna pánev a pár základních surovin, které jistě najdete doma. Výsledkem je sytý pokrm, plný vlákniny a…
Osvěžující a lehký salát z čerstvého celeru, vajec a oliv je skvělou volbou pro zdravý oběd či večeři. Chuť nastrouhaného celeru, kombinovaná s výraznou chutí hořčice,…
Voňavé houbové topinky jsou vynikající kombinací křupavého chleba a lahodné houbové směsi se smetanou, česnekem a kapkou hořčice. Ideální jako odměna pro velké i malé…
Pochoutka z vepřového masa, která má svoji tradici zejména v Itálii, to je čerstvá klobása salsiccia. Jde o hrubě mleté maso se solí a kořením. Není sušená, takže…
Pochoutka z vepřového masa, která má svoji tradici zejména v Itálii, to je čerstvá klobása salsiccia. Jde o hrubě mleté maso se solí a kořením. Není sušená, takže…
Kančí přírodní řízky se zeleninou jsou lahodným pokrmem, který propojuje výraznou chuť marinovaného masa s jemností česneku, hořčice a tymiánu. Spolu s opečenými…
Sytý a voňavý pokrm, který potěší každého, kdo má rád výrazné chutě. Kombinace šťavnatého masa a pikantních tvarůžků nebo sýra vytváří neodolatelný chuťový zážitek.…
Připravte si k obědu zajímavou alternativu klasických masových karbanátků. Smažené karbanátky ze sýra, rajčat a vařených vajec chutnají skvěle i přesto, že jsou bez masa…
Tenké plátky bůčku svinuté do rolády a ochucené hořčicí jsou naplněné kyselou okurkou, salámem, vejcem a paprikou. Podáváme je podlité výpekem a doplněné dušenou rýží.…
Z prísad vymiešame klasické cesto na palacinky, chvíľu necháme postáť a upečieme palacinky.Slaninu nakrájame na kocôčky a vyškvaríme. Pridáme nakrájané fazuľky, osolíme…
Sýr a uzené maso nastrouháme na hrubém struhadle nebo nakrájíme hodně nadrobno, přidáme mouku, vejce, sůl a pepř.Promícháme a pak hmotu nabíráme lžicí, klademe na pánev…